2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Rovat: Sport

A tollaslabdázó Krausz Gergely kijutott a világbajnokságra

Krausz Gergely világranglista-helyezése alapján indulási jogot szerzett a tollaslabdázók augusztusi, glasgow-i világbajnokságára. Magyar női induló nem lesz a VB-n.

Nagy Futam (Fotó: MTI)

Ötödször rendezik meg a technikai sportok fesztiválját

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre Budapest belvárosában a Nagy Futam elnevezésű autó- és motorsport-bemutató május elsején, Valtteri Bottas és Daniel Ricciardo közreműködésével.

5. Dunai Regatta

Rekordnagyságú mezőny az idei Dunai Regatta versenyen

Több mint hétszáz nevezés érkezett a jövő szombaton, azaz május 6-án a Műegyetem rakparton ötödik alkalommal sorra kerülő Dunai Regatta sport- és kulturális fesztivál sporteseményeire.

BRSE (Fotó: Facebook/BRSE)

Röplabdaünnep szerda este Békéscsabán

A városvezetés és a szurkolók április 26-án, szerdán este köszöntik a Szent István téren a hihetetlen szezont produkáló Linamar-Békéscsabai Röplabda Sportegyesület (BRSE) csapatát, sportszakembereit és vezetőit.

Az MTK ifjú játékosa és egy békéscsabai fiú képviseli hazánkat Oroszországban

Egy békéscsabai ifjú sportriporter képviseli Magyarországot a nemzetközi gyermek sportprogramon, aki az MTK 12 éves játékosát kíséri Oroszországba.

El Clásico

El Clásico: Messi döntött a futball ünnepén – VIDEÓ

Egészen elképesztő színvonalú találkozón, a 92. percben szerzett góllal nyert a Real Madrid otthonában a Barcelona a spanyol bajnokság 33. fordulójában rendezett El Clásicón.

V4 Kerékpárverseny 2017 (Fotó: Vanik Zoltán)

Lengyel sikert hozott a V4 Kerékpárverseny pannonhalmi befutója

A 173,7 kilométeres táv utolsó méterein ketten harcoltak a győzelemért, amit végül a lengyel Kamil Zieliński szerzett meg. A legjobb magyar kerekes Filutás Viktor lett, aki a 28. helyen ért célba.

Kovács Zsófia (Fotó: olimpia.hu)

Torna EB: Kovács Zsófia ezüstérmes egyéni összetettben

A sportág történetében magyar női versenyző Európa-bajnokságon egyéni összetettben ilyen jó eredményt még nem ért el. Az aranyérmet a brit Elissa Downie nyerte.

V4 Kerékpárverseny

Ma rajtol a V4 Kerékpárverseny: rengeteg program a WestEnd City Centernél

Déli 12 órakor rajtol a V4 Kerékpárverseny Bodrogi László és Nico Mattan jelenlétében. A V4-WestEnd Tekerem egész nap várja az érdeklődőket, rengeteg programmal.

V4 Kerékpárverseny 2017

Április 22-én rajtol a V4 Kerékpárverseny, az év egyik kiemelt kerékpáros sporteseménye

27 csapat mintegy 160 versenyzője áll rajthoz a WestEnd City Centernél a Visegrád 4 Kerékpárverseny magyarországi szakaszán, amely idén a sorozat nyitóversenye.