2017. április 23., vasárnap - Béla

Rovat: Pályázatok, felhívások

100 szóban Budapest

Idén is várják a Budapestet száz szóban bemutató írásokat

Negyedszer hirdeti meg a Mindspace csapata a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal együttműködve a „100 szóban Budapest” című pályázatot, amelyre mától várják a történeteket június 30-ig.

Középiskolás osztályoknak hirdetett videopályázatot a Diákhitel Központ

A felhívás célja, hogy még szorosabb közösséggé kovácsolja a fiatalokat a közös kisfilmkészítés, és a diákok gondolatokat fogalmazzanak meg, beszélgessenek a jövőjükről.

12 éves sportriportert keres a „Foci a Barátságért” program

Elindult a „Foci a Barátságért” nemzetközi társadalmi gyermekprogram ötödik évada, melynek riporteri pozíciójára Magyarországon pályázat útján jelentkezhetnek a focirajongó fiatalok.

Játékos kampány indult a fiatalok biztonságosabb közlekedéséért

A figyelemfelhívó országos vetélkedősorozat megrendezését a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kezdeményezte, fővédnöke Homolya Róbert, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár.

Péntek éjfélig még versenybe szállhatsz a robogóért, vagy az ingyen jogsiért

Kapcsolódj be a DUE és a Generali a Biztonságért Alapítvány háromfordulós nyereményjátékába március 31. éjfélig, hogy a tiéd legyen egy komplex jogosítványszerzési lehetőség vagy egy vadonatúj robogó!

„Energiakövetek” címmel hirdetnek pályázatot felsőoktatási hallgatók számára

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pályázatára a felsőoktatási intézményekben természettudományos tárgyakat hallgató diákok jelentkezhetnek április 23-ig.

Újra meghirdeti ösztöndíjprogramját a Diákhitel Központ Zrt.

A tizennégy nyertes havi 70 ezer forintot kap a 2017/18-as tanévben, a jelentkezési határidő május 26. A Diákhitel Központ tavalyi pályázatára több mint ötszáz hallgató jelentkezett.

Jön az ötödik Országos Team Slam Poetry Bajnokság

Április 9. éjfélig lehet jelentkezni az Országos Team Slam Poetry Bajnokság (TSOB) előválogatójára, amely április 22-én lesz a budapesti Anker’tben. A TSOB május 21-én lesz a Trafóban.

Fekete királynő – 4. Élő-Cluedo

Itt a 4. Élő-Cluedo, a Fekete Királynő!

Az Élő-Cluedo egy interaktív nyomozós játék, mely során te is megoldhatod a fondorlatos bűntényt, amit Mészáros Dorka, az „Én vagy senki” szerzője eszelt ki. Az eddigi legizgalmasabb, legbonyolultabb, legmélyebb rejtély csak rád vár!

Diákújságíró

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017: március 15-ig pályázhatsz

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak.