2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Rovat: Ez + Az

Evie Clair

Megható pillanatok az amerikai tehetségkutatóban: a 13 éves lány beteg édesapjáért énekelt – VIDEÓ

Több fiatal tehetség is feltűnt már az idei, immár tizenkettedik szezonját futó America’s Got Talent televíziós tehetségkutatóban, ám most nemcsak a tehetség, hanem az érzelmek is előtérbe kerültek.

A repülőn jött a világra, egész életében ingyen utazhat

A repülőn jött a világra, egész életében ingyen utazhat

Egy Indiába tartó repülőgépen, több mint tízezer méteres magasságban jött a világra egy csecsemő, aki egész életében ingyen utazhat a Jet Airways indiai magán-légitársaság járatain.

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt – GALÉRIA

A 20 éves lány egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett.

Itt a nyári szünet, de rád maradt a kistesó? Ne duzzogj, inkább élvezd!

Nyár, napsütés, szabadság, de az ősök dolgoznak, a nagyiéknál és táborban sem lehet mindig a kisebb testvér, úgyhogy neked kell vigyáznod rá. Íme, néhány ötlet, hogy mindketten jól érezzétek magatokat…

Magyarország Szépe – Miss World Hungary (Fotó: MTI - Kovács Tamás)

Vasárnap lesz a Miss World Hungary döntője

A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lép majd színpadra. A bikinis kör mellett estélyi és nemzeti öltözetben is felvonulnak majd a lányok, valamint a vizes VB ihlette kreatív kör is lesz.

America’s Got Talent: újabb tehetséget ismert meg a világ – VIDEÓ

Valami elképesztő az a hang, ami kijön a bűbájos Angelica Hale torkából, aki egyébként olyan magabiztossággal indult el az America’s Got Talent válogatóján, ami előtt megemeljük a kalapunkat.

Mondatokba fűzött mentőövek, avagy ezeket mondd, ha semmi nem jut az eszedbe!

Van az a heves vitába átcsapó beszélgetés, megbeszélés, ahonnan csettintésre eltűnnénk, még ha csak megfigyelők vagyunk is, nem pedig a vitázó felek egyike.

Darci Lynne Farmer (Fotó: YouTube.com)

A 12 éves amerikai lány ámulatba ejtette a világot – VIDEÓ

Énekelni rengetegen tudnak, bábművész is nagyon sok van szerte a világon, sőt hasbeszélőből is akad jó néhány, azonban olyat, aki mindhármat tudja, igencsak keresni kell. Nos, Darci Lynne Farmer ilyen.

Terjednek a fénymentes zenés szórakozóhelyek és koncertek

Nyugat-Európában és várhatóan New Yorkban is több sötét klub nyílik majd a jövőben. A cél a fölösleges ingerek kizárása, hogy a közönség minden érzékével a zenére koncentrálhasson.

Szereted a banánt? Na a britek naponta 1,4 milliót dobnak belőle szemétbe…

Naponta 1,4 millió darab ehető banánt dobnak szemétbe a britek, az elpazarolt déligyümölcs értéke évente eléri a 80 millió fontot (25 milliárd forintot) – derült ki egy kormányzati jelentésből.