2018. június 20., szerda - Rafael

Rovat: 112

Baleset Ceglédbercelnél (Fotó: MTI - Mihádák Zoltán)

Kilenc életbe került a Facebook-közvetítés

Tragikus baleset történt kedden délután Ceglédbercel közelében: egy román rendszámú kisbusz egy homokszállító teherautóval ütközött a 4-es főúton. A kisbusz mind a kilenc utasa életét vesztette. Mint kiderült, a sofőr a telefonját nézte előzés közben.

Bíróság előtt felel tettéért a tatabányai fiatal

Megkezdődött annak a 16 éves fiúnak pere, aki tavaly tavasszal egy éjszaka olyan súlyosan bántalmazott Tatabányán két hajléktalant, hogy mindketten a helyszínen életüket vesztették. M. Apolló beismerte a bűncselekményeket, amelyekkel vádolják.

112

Nem mindenkinek kezdődött vidáman 2018

A tűzijátékok idén is okoztak kisebb tüzeket, a rendőröknek több mint tíz esetben kellett intézkedniük pirotechnikai eszközök miatt, országszerte több mint háromezerszer riasztották a mentőket, a fővárosban csaknem hetvenen kerültek detoxikálóba, illetve több baleset is történt.

104 (Fotó: facebook.com/orszagosmentok)

Figyeljetek egymásra szilveszter éjjel!

Rövid közleményben gyűjtötte össze a szilveszterrel kapcsolatos tudnivalókat az Országos Mentőszolgálat, amely megerősített szolgálattal készül az éjszakára, mivel ilyenkor a segélyhívások, a mentési feladatok száma jelentősen megnő.

Tűzijáték

Szilveszter: tűzijátékot csak legális helyről, petárdázni most is tilos!

Az egész évben működő árusítóhelyeken felül országszerte csaknem hétszáz helyen lehet szilveszteri pirotechnikai eszközóket vásárolni, így mindenki legálisan szerezheti be az év végi ünneplés kellékeit – mondta az ORFK igazgatásrendészeti főosztály rendészeti osztályának kiemelt főreferense.

BKK, HÉV

Egy fiatal lányt gázolt el a HÉV

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy fiatal lányt gázolt el a HÉV Kistarcsa belterületén.

Fotós

Sok fiatal lány elcsábul, pedig könnyen lebuktathatók a csaló aktfotósok

A jobb modelliskolákban külön órákon tanítják, miről lehet felismerni a csalókat és a szexuális ragadozókat. Ma már szinte csak a profi, leellenőrizhető ügynökségeken keresztül lehet munkához jutni a szakmában.

Körhinta

Hintabaleset Várpalotán: egy 18 éves fiú állapota kritikus

Működés közben szétesett egy körhinta szombat este Várpalotán, a berendezésből többen kiestek, öten megsérültek, köztük két tizenéves. Egy 18 éves fiút életveszélyes állapotban intenzív osztályon ápolnak.

Bíróság (Fotó: stockphoto)

Vádat emeltek a fiatalokat savval leöntő nő ellen

Súlyos és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség egy 61 éves kecskeméti nő ellen, aki tavaly júniusban savval öntött le egy szerinte hangosan szórakozó társaságot.

Honvédségi helikopterrel oltják a lángokat a Hortobágyi Nemzeti Parkban

Több száz hektáron ég a Hortobágyi Nemzeti Park – FRISSÍTVE: Eloltották a lángokat

A csütörtökön délelőtt keletkezett tűz oltásán egész éjjel dolgoztak a tűzoltók, pénteken kora reggel két honvédségi helikopter is érkezik a helyszínre, hogy bekapcsolódjon az oltásba – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.

Vízirendőrség

Vízbe fulladt egy 19 éves fiatal Balatonfüreden

Kedden kora hajnalban a Balatonba fulladt egy 19 éves Szabolcs megyei fiatalember, miután a vízbe ugrott a balatonfüredi mólóról – értesült az MTI.

Rendőrség (Fotó: Wikipédia)

Külföldről érkeztek a Balaton Soundra, de nem bulizni jöttek

A rendőrök öt külföldit vettek őrizetbe vasárnap, a huszonéves férfiak a fesztiválozók nyakából nyakláncokat téptek ki, alkalmanként paprika spray-t használva – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.