2019. április 26., péntek

Rovat: Divat, szépség, stílus

Férfi divat

Négy stílusos kiegészítő pasiknak, a biztos sikerért

Vannak helyzetek és alkalmak, amikor stílusosan kell megjelenni, legyen szó állásinterjúról, vagy épp munkahelyről, de említhetnénk az alkalmi eseményeket is. Ehhez gyűjtöttünk össze néhány kiegészítőt.

Krumplihéj

Mi legyen a krumplihéjjal? Nos, esetleg kend a hajadra!

Mostantól krumplipucolásnál nem kell a szemétbe hajítanunk az eddig feleslegesnek hitt héjat, hiszen varázsolhatunk belőle szépítőszert is, ugyanis rengeteg C- és B-vitamin található benne.

Nyári hajápolási javaslatok szakértőtől, hogy hajadat minél kevesebb károsodás érje!

A forró levegő szárítja, az UV-sugárzás fakítja, és a gyakori hajmosás is roncsolja a hajat. Sőt, a káros hatások összeadódnak… Hogyan ápoljuk a frizuránkat nyáron? Nos, mindenképp fokozott odafigyeléssel!

Horribilis pénzért árulják a sáros farmereket

Sáros kinézetű farmert árul potom 425 dollárért, azaz több mint 120 ezer forintért a Nordstrom. A meggyötört nadrág a gyártók szerint “az amerikai munkaruhák megtestesítőjeként a kemény munkát jelképezi”, de a publikum nehezen fogadja el a bizarr terméket.

Közeledik a legmelegebb évszak, így nyári ruhák között böngésztünk

Közeledik a legmelegebb évszak, így nyári ruhák között böngésztünk

A Tchibo webáruház kínálatában rövidnadrágok, tunikák, ruhák, papucsok és egyéb kiegészítők segítenek abban, hogy biztos találjunk kedvünkre valót a nyári napokra!

Tavaszi divattippek: csíkok, buggyos ujj és rózsaszín minden mennyiségben

A hosszú tél után végre mutogatja magát a balzsamos tavasz is, így testünk-lelkünk felfrissülése mellett a ruhatárunk is fellélegezhet.

Tél

Éleszd fel a bőröd a nátha után!

Szezonja van a a megfázásos megbetegedéseknek. Ha van olyan szerencsénk, hogy végre-valahára sikerül kigyógyulnunk belőle, bőrünkön még egy ideig viselhetjük a nyavalya nyomait. Tegyünk ellene!

Miss Franciaország, azaz Iris Mittenaere lett Miss Universe 2016

A vasárnap 65. alkalommal megrendezésre került szépségversenyen Iris Mittenaere alig hitt a fülének, pedig valóban nem volt nála lenyűgözőbb szépség.

Szépségápolási cuccok, amiket ne adj és ne kérj kölcsön!

Itt a suli, amellyel egyszeriben tartósan megnő a néhány négyzetméterre jutó barátnők száma. Ki ezt kér kölcsön, ki azt, de te is otthon felejthetsz dolgokat. Vannak viszont tabu tárgyak…

Gelencsér Tímea nyerte a Magyarország Szépe versenyt

A 22 éves Gelencsér Tímeát választották 2016 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli majd az országot a Miss World 2016 nemzetközi döntőjén Washingtonban decemberben.

A laza hullámok egyszerű receptje – VIDEÓ

Sokan szeretik a hosszú hajú lányok közül a szép hullámokat, ám hiába a hajvasaló, a kúpvas és a hajcsavarók, mégis körülményes, vagy inkább időigényes bármelyik eljárás.

Marty McFly tudta előre: megérkezett a jövő sportcipője

Karácsony előtt piacra dobja automata sportcipőjét a Nike, amely érzékeli, ha valaki felveszi, és magától szorosra húzza a cipőfűzőt.