2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Rovat: Divat, szépség, stílus

Tavaszi divattippek: csíkok, buggyos ujj és rózsaszín minden mennyiségben

A hosszú tél után végre mutogatja magát a balzsamos tavasz is, így testünk-lelkünk felfrissülése mellett a ruhatárunk is fellélegezhet.

Tél

Éleszd fel a bőröd a nátha után!

Szezonja van a a megfázásos megbetegedéseknek. Ha van olyan szerencsénk, hogy végre-valahára sikerül kigyógyulnunk belőle, bőrünkön még egy ideig viselhetjük a nyavalya nyomait. Tegyünk ellene!

Miss Franciaország, azaz Iris Mittenaere lett Miss Universe 2016

A vasárnap 65. alkalommal megrendezésre került szépségversenyen Iris Mittenaere alig hitt a fülének, pedig valóban nem volt nála lenyűgözőbb szépség.

Szépségápolási cuccok, amiket ne adj és ne kérj kölcsön!

Itt a suli, amellyel egyszeriben tartósan megnő a néhány négyzetméterre jutó barátnők száma. Ki ezt kér kölcsön, ki azt, de te is otthon felejthetsz dolgokat. Vannak viszont tabu tárgyak…

Gelencsér Tímea nyerte a Magyarország Szépe versenyt

A 22 éves Gelencsér Tímeát választották 2016 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli majd az országot a Miss World 2016 nemzetközi döntőjén Washingtonban decemberben.

A laza hullámok egyszerű receptje – VIDEÓ

Sokan szeretik a hosszú hajú lányok közül a szép hullámokat, ám hiába a hajvasaló, a kúpvas és a hajcsavarók, mégis körülményes, vagy inkább időigényes bármelyik eljárás.

Marty McFly tudta előre: megérkezett a jövő sportcipője

Karácsony előtt piacra dobja automata sportcipőjét a Nike, amely érzékeli, ha valaki felveszi, és magától szorosra húzza a cipőfűzőt.

Visszatérhet a kitűző, persze digitálisan – VIDEÓ

A ’80-as évek fiataljainak nagy mániája volt a kitűző, volt, aki több tízet is hordott nap min nap. Most lehet, hogy reneszánszát éli majd, persze a mai kornak megfelelően, digitális formában…

Fiatalok tartanak jótékonysági divatbemutatót

Középiskolások és egyetemisták saját tervezésű és készítésű ruháikat mutatják be egy jótékonysági divatbemutatót március 12-én, Szegeden

Trükkök, amiket érdemes ellesned a fodrászodtól

Szinte hihetetlen, ahogy fodrászunk az ollót, a hajszárítót és a hajkefét forgatja a kezében… Nos, egy-két trükköt elleshetünk…