2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Rovat: Élet-módi

Ne vessz össze senkivel, amikor feszült és ideges vagy! Inkább tudd meg az okát!

Sajnos, nem mindig tudjuk, vagy nem gondoljuk át, hogy mitől vagyunk stresszesek. Pedig ahhoz, hogy megszüntessük, először ismernünk kell az okát!

Mogyorós, gesztenyés és gyümölcsös torták a döntőben

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány által szervezett Magyarország Tortája és a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőjébe 5-5 torta került.

Tavaszi divattippek: csíkok, buggyos ujj és rózsaszín minden mennyiségben

A hosszú tél után végre mutogatja magát a balzsamos tavasz is, így testünk-lelkünk felfrissülése mellett a ruhatárunk is fellélegezhet.

Súlyos betegségeket, akár életre szóló fizikai és szellemi károsodást is okozhatnak a kullancsok

Azzal sokan tisztában vannak, hogy a tavasztól őszig aktív vérszívók csípését jobb elkerülni, de azt már kevesebben tudják, hogy a kullancs által terjesztett fertőzések eredménye nagyon súlyos is lehet.

Országos Étterem Hét (Fotó: etteremhet.hu)

Mától vasárnapig tavaszi Országos Étterem Hét

Március 13-19-ig kedvezményes áron kóstolhatók háromfogásos menüsorok, a magyar éttermek különleges fogásai az Országos Étterem Héten hazánk 120 közép- és felső kategóriás éttermében.

Palacsintaleves

Mindenki szereti a palacsintát, de palacsintalevest ettél már? – RECEPTTEL

Nincs olyan korosztály, aki ne szeretné a palacsintát. De ki hallott már olyat, hogy leves is készülhet belőle? Nos mi, és ezt most meg is osztjuk veletek!

Reggeli ébredés

Nehezen ébredsz reggelenként? Íme, néhány tipp, hogy jól induljon a nap…

Megszólal a vekker, vagy a telefon ébresztője, álmosan kinyúlsz a takaró alól, és csak ennyit mondasz: Csak még öt percet! Ismerős?

Előző nap készült, szeletelhetetlen kenyér (Fotó: IfiPress/olvasói fotó)

Mégis, mi az, amit a boltokban kenyér néven ránk sóznak?

Egyik olvasónk osztotta meg velünk esetét az általa vásárolt kenyérnek nevezett valamivel, ami már gyártásának napján sem volt valami jó, de másnap még a suliból is elkésett miatta.

A tavasz első zöldsége a hónapos retek, érdemes beilleszteni az étrendbe – RECEPTTEL

Nagyon régi és nagyon hasznos növényünk a retek – talán nem is hinnénk, mennyi mindenre jó ez a szendvicsbe és salátába rakva igen ízletes zöldség.

Táplálkozás

Egészségesebbé tenné a Ficsak és az Emmi a sulibüfék kínálatát

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) az iskolai büfék kínálatának egészségesebbé tételét szorgalmazza, a kezdeményezést támogatja az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) is.