2019. április 25., csütörtök

Rossz hírt közölt a Blind Myself

Huszonegy év közös zenélés után a tagok úgy döntöttek, hogy 2016 őszén feloszlik a nagy nevű magyar metál zenekar

Huszonegy év közös zenélés után a nagy nevű magyar metál zenekar tagjai úgy döntöttek, elég volt, feloszlanak. Ezt a zenekar hivatalos Facebook oldalán tette közzé. A rajongóknak jó hír, hogy mindez még nem most, hanem csak ősszel történik meg, így aki szeretné még a bandát élőben látni és hallani, az serényen böngéssze a koncertkiírásokat!

Kedves Barátaink!

A Blind Myself zenekar 2016 őszén, 21 év után befejezi aktív működését. Addig limitált mennyiségű koncertet adunk tavasszal és a nyári fesztiválszezonban. További infók hamarosan. Köszönjük Nektek az eddigi lelkesedéseteket és a rengeteg élményt[…]

Gergő, Balázs, Tibi, Peti, Gergő, Valentin, István”

Ahogy tehát a fenti Facebook-bejegyzésből is kiderül, egyelőre még nincs ok a komolyabb búslakodásra, ugyanis őszig még együtt a banda, így vélhetően lesz még idő elbúcsúzni a srácoktól, akik egyébként 1995-ben hívták életre a zenekart, amely aztán a hazai metál élet nagyon is meghatározó bandájává nőtte ki magát az évek során. Huszonegy év, hét nagylemez és megannyi koncert bizonyítja: a rajongók imádják a Blind Myself-et.

Forrás: Zene.hu - Havassy


Megosztás