2019. május 26., vasárnap

Remixverseny indul „A Dal 2016” dalaiból

Az idén első alkalommal hirdetett remixpályázatra egy maximum négyperces pályaművel lehet jelentkezni február 15-ig

Az idén első alkalommal hirdetett remixpályázatot a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) „A Dal 2016” című műsorba bekerült dalokból: a versenyre február 15-ig bárki jelentkezhet egy maximum négyperces pályaművel, amelyet a Soundcloud-ra kell feltölteniük a jelentkezőknek.

A versenyen jelenleg Berkes Olivér & Tóth Andi, a Group’n’Swing, az Ív, a Maszkura és a Tücsökraj, Mohamed Fatima, a Mushu, Odett, a Passed, a B the First, Petruska András, Vásáry André, a Karmapolis és Veres-Kovács Petra dalaiból készíthető átdolgozás, de a lista még bővülni fog.

A jelentkezőknek a legfeljebb 4 perces remixüket előbb a Soundcloud-ra kell feltölteniük, majd ennek linkjét kell elküldeniük február 15-ig a dalremix@mtva.hu címre. A dalválasztó show produkcióiból azokat lehet újrakeverni a versenyben, amelyeknek jogtulajdonosai hozzájárultak az átdolgozáshoz, a feldolgozható Dalok listája a www.petofilive.hu oldalon található.

A beérkezett munkákat a Petőfi Rádió szakmai zsűrije értékeli, majd február 27-ig kihirdeti az általa legjobbnak ítélt öt remixet. A legjobbak további bemutatkozási lehetőséget kapnak a Petőfi Rádió és a Petőfi TV dásaiban, valamint a www.petofilive.hu oldalon. A nyertes pályamunkát önálló dalpremierként mutathatja be készítője a Petőfi Rádióban, valamint a nyertes remixet a Petőfi Rádió a lejátszási listájára is felveszi.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás