2018. május 20., vasárnap - Bernát, Felícia

STRAND Fesztivál (Fotó: strandfesztival.com)

Ötödik alkalommal rendezik meg a STRAND Fesztiváltevent

A fesztivált a tavalyi évhez hasonlóan idén is együtt rendezik meg B.My.Lake-kel. A látogatókat nemcsak nagykoncertekkel várják, hanem különféle más programokkal is augusztus 23-26. között.

Ötödik alkalommal rendezik meg augusztus 23. és 26. között a STRAND Fesztivált Zamárdi szabadstrandján. Olyan világsztárok érkeznek az idei Strandra, mint John Newman, a Bastille, Icona Pop, Parov Stelar, Alan Walker és az Alle Farben, de a fesztiválozókat nemcsak nagykoncertekkel várják, hanem különféle más programokkal is.

Hirdetés▾

Kövess minket a Twitteren!
Kövess minket a Facebookon!

A fesztivált, a tavalyi évhez hasonlóan idén is együtt rendezik meg B.My.Lake-kel, így egy időpontban és egy helyen élvezhetik a látogatók az elektronikus és a rockosabb, alternatív dallamokat – hangsúlyozta Lobenwein Norbert fesztiválszervező az M1 aktuális csatornán. Elmondta, hogy olyan világsztárok érkeznek az idei Strandra, mint John Newman, a Bastille, Icona Pop, Parov Stelar, Alan Walker és az Alle Farben.

A több tízezer látogatót nemcsak nagykoncertekkel várják, hanem különféle más programokkal is. Lesz például esti tábortűz, ahol négy-négy önként vállalkozó zenélhet majd a közönségnek, de egész napos vetélkedőket is tartanak „Nagy Strand Kaland” címmel, amely során többek között kincskereséssel és tutajépítéssel várják a vállalkozó kedvű fiatalokat, akik különféle sporteseményeken is részt vehetnek majd a négy nap alatt. Esténként a nagykoncertek mellett magyar dalszerzők kisebb, akusztikus koncertekkel szórakoztatják a közönséget. Idei újdonság lesz a szabadtéri kertmozi, ahol a négy nap alatt négy magyar filmet láthat a közönség.

Lobenwein Norbert emlékeztetett arra, hogy a STRAND Fesztivál az egyik legfiatalabb magyar fesztivál, amelyet öt évvel ezelőtt indítottak útjára a Petőfi Rádióval közösen.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás