2019. február 17., vasárnap

Országos Diákmunka Konferencia

Országos Diákmunka Konferenciaevent

Az Új Nemzedék Központ 2018. április 24-én Országos Diákmunka Konferenciát szervez Budapesten a diákmunka kínálati és közvetítői oldalának szereplői, valamint az idénymunkát, a gyakorlati és gyakornoki lehetőségeket kereső fiatalok számára.

A konferencia küldetése, hogy összekösse a diákokat foglalkoztató cégeket és a leendő munkavállalókat, valamint, hogy segítsen a fiataloknak munkatapasztalatokat szerezni és ezáltal fejlődni.

A szakmai konferencia tehát a kínálati és a keresleti oldal képviselőit invitálja egy széles körű szakmai párbeszédre, amelynek vezérfonala a munkavállalás bonyolult kapcsolatrendszerének körbejárása, a közös célok megfogalmazása és az együttműködés tervszerű kialakítása.

Az alkotó párbeszéd biztosítása mellett a konferencia megrendezésével az a szervezők célja, hogy népszerűsítsék a diákmunkát, illetve feltérképezzék a fiatalok elérési módszereit.

A konferencián az alábbi témacsoportokat fogják érinteni:

  • életpálya-tervezés és a diákmunka pályakezdésre gyakorolt hatása;
  • iskolaszövetkezetek és a diákmunka;
  • a diákmunkát érintő szakpolitikai célok, kormányzati intézkedések;
  • munkaerő-piaci beilleszkedés.

Helyszín: Budapest Music Center, 1093 Mátyás utca 8.
Időpont: 2018. április 24., 10:00 óra

A részvétel mindenki számára nyitott, de regisztrációhoz kötött. További részletek és regisztráció ide kattintva. A regisztráció határideje: 2018. április 23., reggel 8 óra.Megosztás