2019. március 26., kedd

Maze Alpha

Óriási, mit ad a Maze Alpha 50 ezer Ft alatt – VIDEÓ

Ma már kevésbé gyorsan ugrunk egy-egy új mobilra, mert nagyjából telített a hazai okostelefonos piac. A kínai gyártók azért időről időre előrukkolnak valami képtelenül alacsony áron kínált készülékkel, amire érdemes felfigyelni.

Annak, akinek éppen mostanában rogyadozik a mobilja, s olcsó, ám a ma divatos képességekkel felruházott készüléket keres, érdemes felfigyelni most a Maze Alpha-ra. Vegyük sorra a ma divatos kellékeket a 4G-től a hátlapi duálkamerán át az ujjlenyomat-olvasóig: mind benne van, ára pedig nem éri el az 50 ezer forintot, persze nem a hazai szolgáltatók kínálatában.

Ma már kevésbé gyorsan ugrunk egy-egy új mobilra, mert nagyjából telített a hazai okostelefonos piac. A kínai gyártók azért időről időre előrukkolnak valami képtelenül alacsony áron kínált készülékkel, amire érdemes felfigyelni. Így van ez a Maze Alpha-val is: nem tudni, hogyan kalkulálták az árát, hogy ezzel a hardverrel jócskán alulról képes súrolni az 50 ezer Ft-ot, házhozszállítással együtt. (Egyes oldalakon most kuponkódot lehet kapni hozzá, így a 189 dolláros ár még 179-re is eshet.)

Ami a kialakítását illeti: hozza a menő Edge dizájnt, az IPS kijelző görbülve kiterjed a mobil szélére-tetejére, éppen csak az alján hagytak kellő helyet az ujjlenyomat-olvasós Home gombnak.

Izgalmas a motorházteteje alatt 4GB RAM, 64 GB ROM tisztes társaságában működő MediaTek Helio P25-ös, nyolcmagos processzor. Ez nem csak gyors a kategóriájában, hanem a dupla kamerára van kihegyezve: ennek megfelelően az Alpha hátlapján két kamera, egy 13 és egy 5 megapixeles figyel kifelé. Kompromisszumot a fényerősségével, az f/2.2-es rekeszértékkel kell kötni a felhasználónak.

6 hüvelykes Full HD kijelzőt, friss Android 7.0 oprendszert futtat, s természetesen USB-C csatlakozót kapott. Két SIM-kártyás, és fontos, hogy működik a hazai 4G LTE hálózatokon is. Ennyiért senki nem ad ennyit.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás