2018. május 24., csütörtök - Eszter, Eliza

Bemutatták a Miss World Hungary jelöltjeit (Fotó: MTI - Kovács Tamás)

Ők a 2017-es Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntősei

Bemutatták Budapesten a Magyarország Szépe – Miss World Hungary jelöltjeit, akik közül a június 18-án megválasztott nyertes képviseli Magyarországot a Miss World decemberi világdöntőjén, Kínában.

Idén a Duna Televízió és a Duna World műsorán megújult díszletek között, egy nagyszabású élő műsorban választják meg az ország legszebbjét, aki egy éven át viseli a Miss World Hungary címet – hangzott el a megmérettetésről tartott sajtótájékoztatón Budapesten.

A döntős versenyzők négy különböző öltözékben lépnek majd színpadra; a bikinis kör mellett Merő Péter estélyi és nemzeti öltözetében is felvonulnak majd a lányok és lesz a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör is – mondta el Sarka Kata, a Magyarország Szépe ügyvezetője. Hozzátette: az itt viselt ruhákra pályázatot írtak ki a szervezők, ahová „Víz és győzelem” témában várták a divattervezők pályamunkáit.

Bemutatták a Miss World Hungary jelöltjeit (Fotó: MTI - Kovács Tamás)

A 2017-es Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny versenyzői
(Fotó: MTI – Kovács Tamás)

Sarka Kata arról is beszélt, hogy több száz lány közül választották ki azt a húsz fiatalt, akik hamarosan a sárvári táborba vonulnak, hogy felkészülhessenek a versenyre. Ott négy háziversenyt tartanak, a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak tizenhatan versengenek a koronáért.

A győztes Miss World Hungary udvarhölgyei a Miss Earth Hungary és a Top Model of the World Hungary cím birtokosai lesznek. Őket a 16 tagú zsűri választja ki, de idén is tartanak közönségszavazást, voksolni a korábbi évekhez hasonlóan egy alapdíjas telefonszámon lehet majd.

Újdonság, hogy ebben az évben már mobilapplikáció segítségével is informálódhatnak az érdeklődők a versenyről és ezen a platformon „szimpátia szavazatukkal” támogathatják a döntősöket. Az applikációban legtöbb voksot kapott lány „A legszebb mosoly” cím birtokosa lesz.

Forrás: MTI


Megosztás