2019. április 25., csütörtök

November 15-én barátságos magyar-svéd Budapesten

A magyar labdarúgó-válogatott november 15-én a svédeket fogadja felkészülési mérkőzésen, a Groupama Arénában. Ekkor búcsúztatják a válogatottól visszavonult Király Gábort és Juhász Rolandot.

A magyar szövetség honlapjának szerdai híre emlékeztet, hogy a nemzeti együttes november 13-án játssza idei utolsó világbajnoki selejtezőjét – az ellenfél az andorrai csapat lesz –, majd két nappal később, ugyancsak a Groupama Arénában fogadja a svédeket.

A mérkőzés megfelelő alkalom lesz arra, hogy méltóképpen búcsúztassuk el a közelmúlt emblematikus labdarúgóit, akik visszavonulnak a válogatottól” – írja az mlsz.hu. A nyári Európa-bajnokság után Király Gábor és Juhász Roland is bejelentette, hogy nem szerepel többet a csapatban.

A szövetség szerint a skandináv együttes elleni találkozó fontos állomása lesz a magyar válogatott felkészülésének is, Bernd Storck szövetségi kapitány kifejezetten erős ellenfelet keresett erre az időpontra. A svéd válogatott – amely a franciaországi EB-n már a csoportszakasz után búcsúzott – ősszel jó formát mutat, három forduló alatt megszerzett hét pontjával vezeti VB-selejtezős csoportját, holtversenyben a franciákkal.

Forrás: MTI


Megosztás