2018. június 18., hétfő - Arnold, Levente

Rongyoló 2017

Nincs még programod a hétvégére? Irány Békéscsaba és a Rongyoló Ifjúsági Fesztivál!

Színes kulturális programokkal, fergeteges koncertekkel és egy semmi máshoz nem fogható atmoszférával vár idén is Békéscsaba egyetlen nyári ifjúsági fesztiválja pénteken és szombaton!

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, idén július 14-15-én kerül megrendezésre Békéscsaba egyetlen nyári ifjúsági fesztiválja, a Rongyoló. A Csabai Rendezvénypajta területén a több színpadon zajló koncertek és az elektronikus zenei kínálat mellett számos színes, érdekes program vár téged is, így például Civil Falu, Art Town, Művészeti Sátor, de te magad is készíthetsz egyedi műalkotást habtéglából, és természetesen éhen és szomjan se maradsz! Ha két napra érkezel, akkor sátorozhatsz is, és ami nagyon fontos, mindezt diákbarát árakon!

Hogy mi garantálja a jó hangulatot? Többek között az is, hogy ezt a fiataloknak szóló fesztivált fiatalok szervezték, akik pont annyira szeretnek bulizni és tartalmasan szórakozni, mint mondjuk te. Vagy például az, hogy a fellépők és a programok főszereplői között is sok a fiatal, tehát a közvetlenség máris adott.

Persze, mindez igazán jó programok nélkül mit sem ér, de erre sem lesz panaszod, ezt megígérhetjük! Hogy ez mit is takar? Nos, a részletes program megtalálható a fesztivál honlapján, de a Facebookon is találsz érdekességet egyrészt ide, másrészt pedig ide kattintva.

Rongyoló 2017

A fesztivál plakátja

Forrás: IfiPress


Megosztás