2019. március 22., péntek

Mark Wahlberg

Nem panaszkodhat a fizetésére Mark Wahlberg – VIDEÓ

Az elmúlt egy évben keresett 68 millió dollárjával a színészek közül a Transformers főszereplője végzett az első helyen a Forbes magazin által minden évben összeállított, legjobban kereső hírességek idei százas listáján.

Mark Wahlberg tavaly júniustól mostanáig 68 millió dollárt keresett (aktuális MNB középárfolyamon majdnem 19 milliárd forint). Ezt főleg annak köszönheti, hogy a „Transformers: Az utolsó lovag” és a „Megjött apuci 2” igazi sztárgázsit biztosított neki, továbbá ő az AT&T telekomcég hivatalos arca.

A Forbes azt nem is számította be a 68 milliós bevételbe, hogy a színész résztulajdonosa a gyorsan terjeszkedő Wahlburger’s családi gyorsétterem-láncnak, ahonnan szintén pottyanhat neki egy-két fillér, vagyis cent. Így könnyen meglehet, hogy a hamburgerezdének köszönhetően a színész előkelőbb helyezést is elérhetett volna a listán.

Mark Wahlberg jelenleg az alakváltó robotok harcában vesz részt a mozikban, december elején pedig jön a „Megjött apuci 2”. A 2015-ben óriási sikert aratott (242 millió dolláros összbevétel) vígjáték folytatásában tényleg megjön apuci… Azaz még két apuci: az egymással vetélkedő apák (Mark Wahlberg és Will Ferrell) mellé ugyanis beállítanak a nagypapák, a macsó Mel Gibson és hiperszenzitív John Lithgow személyében. Szóval lesz megint nemulass.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás