2018. augusztus 19., vasárnap - Huba

Nem forgat több akciófilmet Liam Neeson, inkább a drámai szerepek felé fordul a jövőben

A színész úgy érzi, kiöregedett az akciófilmekből, karakterei már egyáltalán nem hitelesek, így a jövőre mozikba kerülő „Hard Power” és „The Commuter” a két utolsó ilyen szerepe.

Liam Neeson a torontói filmfesztiválon adott interjújában elismerte, nehéz visszautasítani a jövedelmező akciófilm szerepeket, de már nem neki valók. „A merő véletlennek köszönhetem ezeket a thrillereket. Még mindig komoly pénzt ajánlanak ezért a munkáért, de úgy vagyok vele, fiúk, már hatvanöt vagyok! A közönség majd azt mondja, na, ne már!”

Hétfőn mutatták be Torontóban a színész „Mark Felt The Man Who Brought Down the White House” című filmjét, amelyben azt a magas rangú FBI-tisztviselőt alakítja, aki a Washington Postnak szivárogtatott ki információkat a Watergate-botrányban. A színész mindig arról beszélt, mennyire meglepte az a fordulat, amit a 2009-ben készült „Elrabolva” hozott a pályafutásában. Ő azt gondolta, a film csak videón jelenik majd meg, ezzel szemben további két epizóddal bővült a széria, a három produkció pedig világszerte 930 millió dolláros (238 milliárd forintos) bevételt ért el a mozikban.

Jövőre tehát két akciófilmjét láthatjuk a mozikban: a „Hard Power”-ben hókotrósofőrt játszik, akinek drogdílerekkel gyűlik meg a baja, a „The Commuter”-ben pedig egy bűnügybe keveredő ingázó üzletembert alakít. A színész leszögezte, hogy ezzel a maga részéről be is fejezte az akciómozikat, inkább a drámai szerepek felé fordul.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás