2019. március 23., szombat

Férfi divat

Négy stílusos kiegészítő pasiknak, a biztos sikerért

Vannak helyzetek és alkalmak, amikor stílusosan kell megjelenni, legyen szó állásinterjúról, vagy épp munkahelyről, de említhetnénk az alkalmi eseményeket is. Ehhez gyűjtöttünk össze néhány kiegészítőt.

A kiegészítők azon kívül, hogy stílusosak és szépek, a mindennapi életben is ki lehet őket használni. De melyek azok a kiegészítők, amelyek egy férfi ruhatárából sem hiányozhatnak? Most összegyűjtöttünk a Trendhim elnevezésű dán webshop kínálatából négy olyat, amit minden férfinek érdemes beszerezni.

Karkötők

Manapság egyre több férfi kezdett hordani különböző stílusú és fajtájú karkötőket, hiszen nemcsak, hogy divatosak, vagányak és minden öltözetet remekül kiegészítenek, hanem rengeteg hasznos dologra fel lehet használni őket. A nyár két legkedveltebb darabja a hajókötélből készült horgonyos karkötő, és a paracord anyagból készült stílusos darab. Amit nagyon kevesen tudnak erről az anyagról, hogy rengeteg országban ezt használják általános hadi kötélzetként. Nem elég, hogy 250 kilogramm teherbírású, de kibontva akár három méter hosszúságú is lehet.

Férfi divat (Fotó: Trendhim.hu)

(Fotó: Trendhim.hu)

Ezt a fajta karkötőt túlélő, vagy taktikai karkötőnek is szokták nevezni, hiszen nemcsak hogy stílusos és szerepel a híres „Mad Max” című filmben, de rengeteg olyan tulajdonsága is van, amit egy kirándulás vagy utazás során fel lehet sokszor használni: óraszíjat, sátor rögzítést, cipőfűzőt, de akár függőágyat is könnyen készíthetünk belőle.

Táska

Mindenkinek szüksége van egy olyan stílusos táskára, ami praktikusan pakolható, teljes mértékben kényelmes miközben viseljük, és nem utolsó sorban, olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos használatot. A webshopban igen nagy a választék táskák terén is, hiszen a hátizsákokon kívül sporttáskákat, kozmetikai táskákat és oldaltáskákat is árusít a cég.

Férfi divat (Fotó: Trendhim.hu)

(Fotó: Trendhim.hu)

Az összes termék kiváló minőségi bőrből készül, amely következtében minden egyes darab hosszú évekig jól bírja a gyűrődést. Választásnál fontos, hogy már az első pillanattól kezdve kényelmes legyen a táska viselete, hiszen ezzel elkerüljük a kényelmetlen helyzeteket a későbbiekben.

Csokornyakkendő

Egy csokornyakkendő számos esetben lehet remek kiegészítő: legyen szó például egy elegáns étteremről, egy gála előadásról, vagy akár egy színházi estről, fehér inggel, szövetnadrággal és egy elegánsabb cipővel minden férfinek remekül áll. A kiegészítő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit, így ez a klasszikus, de elegáns darab éli reneszánszát manapság is. Sokan a nagyfokú eleganciával társítják a viseletét, pedig manapság már teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált.

Férfi divat (Fotó: Trendhim.hu)

(Fotó: Trendhim.hu)

Mandzsettagomb

A mandzsettagomb egy nélkülözhetetlen kiegészítő, ha egy elegáns viseletről beszélünk, hiszen a férfiasságon túl eleganciát és egyediséget is tükröz. Számos alkalom adódik, amikor egy mandzsettagomb kiválóan kiegészíti a férfiak öltözetét, főleg ha egy különlegesebb, egyedibb darabot választ az illető.

Férfi divat (Fotó: Trendhim.hu)

(Fotó: Trendhim.hu)

Minden választott terméket 1-5 munkanapon belül ingyenesen kiszállít a cég, és bármilyen probléma esetén 365 napos pénzvisszatérítési garanciát is biztosítanak.

Forrás: PR


Megosztás