2019. január 18., péntek - Piroska

Kicsik, gyerekek

Már korán reggel nem bírsz a kistesóval?

Január elsejétől a korán ébredő legkisebbeket már hajnali öt órától várja az M2 gyerekcsatorna mesevilága, egészen este negyed kilencig. Ekkor az M2 Petőfi TV „veszi át a stafétát”, amely fiatalos tartalmat, sorozatokat és koncerteket sugároz.

Az M2 vezetősége a korán ébredő gyermekekre is gondol, „így mostantól az ő álmuk is valóra válik” – fogalmazott közleményében a csatorna. Magyarország egyetlen reklám- és erőszakmentes gyermek- és szülőbarát csatornája ezentúl hajnali öttől fél hatig klasszikus magyar animációs sorozatokkal várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Magyarország piacvezető gyermekcsatornája (4-12 évesek körében a 6-20 óráig tartó műsorsávban, 2017 januártól novemberig) számára továbbra is a gyermekek a legfontosabbak. Az ő érdeküket szem előtt tartva fontos kiemelni, hogy a képernyőn csak fejlődésükre jótékonyan ható médiatartalmak láthatók” – szögezték le a közleményben.

Az M2 csatorna műsorán továbbra is mesefilmek, valamint animációs és ismeretterjesztő sorozatok tekinthetők meg, mint például a „Magyar népmesék”, a „Kukori és Kotkoda”, a „Töf-töf elefánt”, a „Hetedhét kaland”, a „Misi Mókus kalandjai”, az „Állatkerti sétány 64.”, a „Kippkopp a fűben”, az „Aladdin”, a „Grimm mesék”, a „Mickey egér játszótere”, a „Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága”, a „Chuggington pályaudvar” IV. évada vagy a „Bob, a mester”.

Az M2 Petőfi TV műsorsávja ennek megfelelően minden este negyed kilenckor kezdődik, továbbra is fiatalos tartalommal, sorozatokkal és koncertekkel várja nézőit, egészen hajnali öt óráig. A csatorna a „#Sohavégetnemérős” című alkotással köszönti az újévet. A WellHello slágerei által inspirált, a huszonévesek életérzését, gondolkodását bemutató zenés játékfilmet január elsején este fél tíztől tűzi műsorára az M2 Petőfi TV – ismertetik a közleményben.

Forrás: MTI


Megosztás