2019. május 27., hétfő

Kukákat borogattak fel Nyíregyházán

Közterületi kukákat borított fel két fiatal 2016. május 27-én éjszaka Nyíregyháza belterületén. A megerősített közterületi szolgálat eredményeként a rendőrök perceken belül elfogták a feltételezett tetteseket.

Borosüvegeket vágott a földhöz és közterületen elhelyezett kukákat borított fel két fiatal 2016. május 27-én éjszaka Nyíregyháza belterületén. Volt olyan szeméttároló is, melyet kirángattak a rögzítéséből, és tovább húzták lépcsőházak, intézmények bejárata elé.

A 2016. május 1-től péntek éjszakánként szervezett megerősített közterületi szolgálat eredményeként a rendőrök perceken belül elfogták a feltételezett tetteseket. A Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő városgondnoka által tett bejelentésre a közterületen jelen lévő rendőrök és polgárőrök azonnal reagálni tudtak.

A városi rendőrkapitányságra előállított M. Dávid 21 éves gégényi lakost és Sz. Krisztián 19 éves nyíregyházi lakost garázdaság vétség megalapozott gyanújával hallgatták ki. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, de cselekedetükre nem tudtak magyarázatot adni.

Forrás: Police.hu


Megosztás