2018. június 22., péntek - Paulina

Középiskolás osztályoknak hirdetett videopályázatot a Diákhitel Központ

A felhívás célja, hogy még szorosabb közösséggé kovácsolja a fiatalokat a közös kisfilmkészítés, és a diákok gondolatokat fogalmazzanak meg, beszélgessenek a jövőjükről.

Az Osztály” mottóval középiskolás osztályoknak hirdetett pályázatot a Diákhitel Központ, arra keresve a választ, hogy a mai tizenéveseknek milyen a jövőképük. A pályázók videós (vlogos) formában mondhatják el, hogyan képzelik el az életüket néhány év múlva. A téma bármi lehet, amivel a diákok úgy gondolják, hogy elérik a céljukat. A felhívás célja, hogy még szorosabb közösséggé kovácsolja a fiatalokat a közös kisfilmkészítés, és a diákok gondolatokat fogalmazzanak meg, beszélgessenek a jövőjükről.

Elsősorban a kreativitást várnak a pályázóktól, vagyis azt, hogy a képi világ, a vágások és az effektek is legyenek egyediek. A kész alkotásokat egy fájlmegosztóra kell feltölteni, a linket pedig a palyazat@diakhitel.hu címre várja a Diákhitel Központ Zrt. április 19-ig.

A győztes osztály nyereményei:
  • egy tetszőleges helyszínen beváltható, 250 ezer forint értékű party/vacsora kupon;
  • PlayIT Deluxe Edition jegyek az egész osztálynak a 2017. április 29-ei budapesti Xbox One PlayIT Show-ra.
Különdíj:
  • 5.000 Ft értékű Feldobox Ajándékkártya a nyertes osztály minden tagjának.

A végeredményt népszerű vloggerek véleményezik. A fődíj mellett különdíjban részesül az a szerencsés osztály, amely a legtöbb kedvelést kapja videójára a Diákhitel Facebook-oldalán. A díjátadó április 29-én lesz, az Xbox One PlayIT Show nagyszínpadán.

Részletek az eredeti pályázati kiírásban, amely ide kattintva található.

Forrás: MTI


Megosztás