2019. április 25., csütörtök

Kétkamerás, ujjlenyomat-olvasós mobil, 30 ezerért

Kétkamerás, ujjlenyomat-olvasós mobil, 30 ezerért

Ne akarjon ilyet, aki hardverigényes játékokkal akar babrálni, kis kompromisszumokkal azonban mindent tud. Ja, és olcsó.

Kínai csodáról van szó, természetesen. A kategóriájában pillanatnyilag best buy okostelefon neve Oukitel U20 Plus, s jó webshopot választva mintegy 100 dollárért még házhoz is szállítják. Full HD (1920 x 1080 pixeles) az 5,5 hüvelykes kijelzője, tehát nem egy kicsi darabról van szó. A motorháztető alatt – átlagos használatra épp elegendő – négymagos, MTK6737 1.5GHz-es processzor muzsikál, 2GB RAM és 16GB ROM társaságában.

Ez utóbbi a legkényelmetlenebb szűkösség, mert bár két SIM kártyás készülékről van szó – ami jó hír –, de a 16 GB tárhely bizony hamar elfogy, s akkor az egyik helyét memóriakártyával leszünk kénytelenek elfoglalni.

A mobil érdekessége, hogy hátlapján két kamera pislog kifelé, mint a nagyoknak. Az egyik 13 megapixeles Sony, ennek a mélységélességét, színeit javítja segédje, egy 0,3 megapixeles darab. Ezzel az összeállítással nappali fényben árkategóriájának átlagánál lényegesen jobb képeket lehet lőni az Oukitellel. Szerencsére nem spórolták le hátlapjáról a divatos ujjlenyomat-olvasót sem.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás