2019. április 25., csütörtök

Készíts tárolózsákot régi farmerből!

Rövid idő alatt rengeteg apróság fel tud gyűlni otthon, amelyek tárolásához nem győzzük beszerezni a különböző dobozokat. Most mutatunk egy ötletes megoldást…

Rövid idő alatt rengeteg apróság fel tud gyűlni otthon, amelyek tárolásához nem győzzük beszerezni a különböző dobozokat. Most mutatunk egy ötletes megoldást. Most mutatunk egy ötletes megoldást, amely ráadásul amellett, hogy költséghatékony, környezetbarát is az újrahasznosítás miatt. Nem kell más hozzá, mint egy olló, tű és cérna, némi díszítőelem és egy régi, már nem használt farmer.

Egykori kedvenc, már kinőtt ruháinkkal sokszor gondban vagyunk. A jó állapotban lévőket persze „örökölheti” tőlünk fiatalabb testvérünk, vagy adományként valamilyen módon eljuttathatjuk a rászorulóknak. A farmer azonban ilyen szempontból kényes kérdés, hiszen a strapabíró anyag miatt sokáig hordjuk, sokszor egészen addig, míg teljesen elkopik. Ilyenkor általában a szekrényekben pihen, már csak „játszóruhának” jó, vagy valamilyen munkavégzéshez vesszük fel, aztán végleg kivonjuk a forgalomból. A vége mindig egy lomtalanítás, vagy egyszerűen, bár még mindig sajnálva, a szemétbe kerül.

Pedig a régi farmer bizony tud még jó szolgálatot tenni nekünk. Az alábbi videóban például apróságok tárolására alkalmas zsákot, vagy egy kis jóindulattal, dobozt tudunk készíteni, méghozzá rendkívül egyszerűen és gyorsan.

Forrás: IfiPress


Megosztás