2019. május 27., hétfő

Kábítószerfogás Zamárdiban – VIDEÓ

A balatoni településen a rendőrök egy házban nagy mennyiségű kábítószergyanús tablettát és növényi származékot találtak, amit lefoglaltak, hat személyt pedig előállítottak.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztály és a Siófoki Rendőrkapitányság munkájának eredményeképpen a nyomozók 2016. augusztus 25-én a reggeli órákban egy zamárdi ingatlanban tartottak házkutatást, mert információ merült fel arra, hogy ott kábítószernek minősülő anyagokat tartanak és azzal kereskednek.

A rendőrök a házban nagy mennyiségű kábítószergyanús tablettát és növényi származékot találtak, amit lefoglaltak. Az ingatlanból négy budapesti, egy apci és egy salgótarjáni lakost állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a velük szembe elvégzett kábítószer-gyorsteszt mindannyiuknál pozitív eredményt jelzett.

Az eljárás során beszerzett adatok alapján a rendőrök megállapították, hogy a 41 éves H. Ervin és a 32 éves K. Annamária egy zamárdi rendezvényen, valamint a házban is értékesítették az anyagokat. A nyomozók a férfit és a nőt kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A rendőrök a 32 éves K. Rolandot, a 27 éves C. Zsófiát, a 22 éves N. Veronikát és a 29 éves V. Anitát kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, ők az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

Forrás: Police.hu


Megosztás