2019. március 26., kedd

Justin Bieber és Hailey Baldwin (Fotó: YouTube.com)

Justin Bieber egy hónap után feleségül kérte barátnőjét

Gyorsan haladnak-e vagy sem, a lényeg, hogy a kanadai énekes megkérte barátnője, Hailey Baldwin kezét, akivel egy hónapja alkotnak egy párt. A lánykérésre szombaton került sor a pár bahamai nyaralásán egy étteremben.

Justin Bieber évekig epedezett egykori barátnője, Selena Gomez után, majd tavaly ősszel kibékültek és egészen márciusig ismételten egy párt is alkottak. Aztán jött az előre borítékolható szakítás, hiszen Selena édesanyja nem nézte jó szemmel a kapcsolatot.

Bár Selena azóta is szingli, Justin körülbelül egy hónapja ismét egy párt alkot Stephen Baldwin lányával, Haileyvel, kapcsolatuk pedig sebesebben halad, mint sanghaji maglev vonat. Justin a napokban ugyanis megkérte barátnője kezét, aki vélhetően igent is mondott, hiszen már az ujján csillog a méretes gyémánt. A lánykérésre szombaton került sor a pár bahamai nyaralásán egy étteremben.

A hírt egyébként Hailey édesapja és Justin apukája is megerősítette már egy-egy gratuláló poszttal, melyek azóta törlésre kerültek.

Justin és Hailey gyerekkoruk óta nagyon jó barátok, sőt, 2016-ban egyszer már együtt jártak, de a szerelem akkor kérészéletűnek bizonyult.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás