2019. április 25., csütörtök

James Woods

James Woods bejelentette, majd cáfolta visszavonulását

A visszavonulásról szóló hírt a színész ingatlanügynöke hozta nyilvánosságra, melyet a Variety.com filmes portál is megírt, de nem sokkal később a The Washington Postnak maga a színész cáfolta azt.

A hetvenéves, Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár pénteken hirdette meg egyik Rhode Island-i házának eladását. Ingatlanügynöke közleményében kitért arra is, hogy Woods visszavonul a szórakoztatóiparból és reméli, hogy „élete egyszerűbb lesz”, több időt szentelhet szenvedélyeinek, többek között a fényképezésnek és a pókernek. A színész közismerten konzervatív politikai nézeteket vall, ami „megnehezíti, hogy játéklehetőséghez jusson” – írta az ingatlanügynök. A hollywoodi lapok gyorsan felkapták a hírt.

Amikor a színész megtudta, mi jelent meg róla, egy ideig figyelte, ki hogyan reagál rá, ám szombaton végül a The Washington Post elérte Woodsot, aki hangsúlyozta: boldogan játszik újra, amikor jó szerepet kap.

Nem egy ingatlanhirdetéssel fog véget érni a karrierem” – közölte lappal. Mint elmondta, majdnem 50 éves hollywoodi karrierje alatt jó néhány ingatlanra tett szert, több háza van Rhode Island államban is, és a múlt héten egy exeteri tóparti épületet kínált eladásra.

A részletek kidolgozása végett együtt reggelizett Allen Gammons ingatlanügynökkel, aki a beszélgetés után megírta a rövid sajtóközleményt. „Hosszú időn át volt Rhode Island-i lakos James Woods, aki a Warwick Pilgrim középiskolában végzett, és csaknem 150 filmben és tévéműsorban szerepelt. Ma bejelentette, hogy a szórakoztatóipartól való visszavonulása arra készteti, egyszerűsítse az életét.”

Mielőtt kiadta volna, telefonon felolvasta a színésznek, aki jóváhagyta. Woods most azt nyilatkozta, hogy éppen autót vezetett, és mint mondta: „Nem figyeltem eléggé. Valahogy nem hallottam meg a visszavonulás szót”.

Forrás: MTI


Megosztás