2019. március 22., péntek

Igazi kis rosszcsont lett a jegesmedve kölyök – VIDEÓ

December végén mindenki szemébe könnyeket csalt az alvó bébi mackó szerte a világon, azóta viszont sokat nőtt, sőt már nevet is kapott

Az Ohio állambeli Columbus Zoo állatai közül természetesen a november 6-án született jegesmedve kölyöknek van a legnagyobb sikere. December végén mindenki szemébe könnyeket csalt, ahogy aludt, most pedig itt egy újabb videó, ugyanis a bébi mackó fejlődéséről folyamatosan töltik fel a beszámolókat a park közösségi oldalára.

A maci gondozói állandó felügyelet alatt tartják a kölyköt, aki rendesen megizzasztja őket, hiszen szinte állandóan játszhatnékja van. Na de ne hívjuk csak egyszerűen macinak, hiszen nemrégiben az állatkert meghirdette a „Nevezzük el a jegesmedvét!” szavazását, ahol a Desna, Nora, Kaya és Sakari nevekre voksolhattak a szőrmók rajongói. Végül 115 ország, 88.061 szavazója a Nora nevet választotta ki, ami a medve szüleinek nevéből, a Nanuq-ból és Aurora-ból kirakott mozaikszó.

A nagy bejelentés alkalmából a gondozók ismét készítettek egy bájos videót, ami a kis Nora eddigi legtündéribb pillanatait mutatja be.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás