2019. március 26., kedd

Horribilis pénzért árulják a sáros farmereket

Sáros kinézetű farmert árul potom 425 dollárért, azaz több mint 120 ezer forintért a Nordstrom. A meggyötört nadrág a gyártók szerint “az amerikai munkaruhák megtestesítőjeként a kemény munkát jelképezi”, de a publikum nehezen fogadja el a bizarr terméket.

A közösségi médián „a világvége közeledésének” nevezték a Nordstrom legújabb termékét, a sáros farmert. A nadrág állítólag azoknak készült, akik nem riadnak vissza a „piszkos, kemény munkától”. Hazafias kampányában a cég kiemeli, hogy a nadrág „az amerikai munkaruhák megtestesítőjeként a kemény munkát jelképezi, és viselőjének sosem kell azzal törődnie, hogy összepiszkolja magát”.

A Nordstrom honlapján még azt is elmagyarázzák, hogy kétféle „sár” látszódik a farmeren: a világosabb színűvel a már megszáradt sarat utánozzák, míg a sötétebb színű foltokkal azt az illúziót keltik, mintha viselője nemrég piszkolta volna össze magát.

Az azonban még nem teljesen világos, hogy a piszkosnak tűnő nadrágot komolyan gondolták, vagy csak egy reklámhúzás volt a gyártók részéről. Maradjunk annyiban, hogy ha komolyan is gondolták, vélhetően a legrugalmasabb szülők sem fogják engedni, hogy csemetéjük ilyen cuccokban járjon (pláne ennyi pénzért), bár a mai világban semmit sem lehet biztosra venni. Ha esetleg mégis bejönne, akkor viszont mi jön ezután? A leevett felső? Netán a hasmarsos gatyó? Hogy további lehetséges módozatokat ne is említsünk. Egy biztos: a vezető mosóporgyártók nem fogják ajánlani.

Forrás: Híradó.hu / IfiPress


Megosztás