2018. április 22., vasárnap - Csilla, Noémi

Hamarosan új gyakornoki programot hirdet a jegybank

Az MNB eddig 10 egyetemmel kötött együttműködési megállapodást, jelen pillanatban is tárgyal a Szegedi Tudományegyetemmel és az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel (ELTE) újabb megállapodásról.

Hamarosan új gyakornoki programot hirdet a jegybank – közölte Dubéczi Zoltán, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) oktatási igazgatója az M1 aktuális csatornán. Hozzátette: a jegybank jelenleg is több tucat gyakornokot foglalkoztat, azonban jelentősen növelni kívánja számukat az idén, hiszen az egyetemisták számára nagyon fontos, hogy gyakorlati tudást szerezzenek már a tanulmányaik vége felé, még a munkaerőpiacra lépés előtt.

Hirdetés▾

Kövess minket a Twitteren!
Kövess minket a Facebookon!

Emlékeztetett, hogy a jegybank néhány hónapja duális képző partnere egyetemeknek, ezt szeretné erősíteni a következő hónapokban. Az MNB eddig 10 egyetemmel kötött együttműködési megállapodást, jelen pillanatban is tárgyal a Szegedi Tudományegyetemmel és az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel (ELTE) újabb megállapodásról. Egyeztetések folynak arról is, hogy milyen képzési programokat támogat, illetve indít majd a jegybank.

Forrás: MTI


Megosztás