2019. február 17., vasárnap

Ha igazán hasznos, érdekes, tartalmas programokat keresel, akkor nézz körül nálunk!

Elindult az IfiPress programajánlója: mostantól naponta több programot, eseményt is ajánlunk figyelmetekbe, hogy igazán tartalmasan tudjátok eltölteni a szabadidőtöket.

Eleged van a sokadik neve nincs DJ-ből, előadóból? Unod már a celebek semmitmondó fellépéseit? Bővítenéd az ismereteidet? Szeretnéd aktív pihenéssel tölteni a szabadidődet? Elmennél olykor színházba, kiállításra, kulturális programokra, de nem tudod mi az, ami neked is szól? Több olyan rendezvényen is ott lennél, amelyek fiatalok szervezésében és/vagy részvételével zajlik? Nem szeretnél lemaradni egy-egy sporteseményről, -közvetítésről, TV műsorról, mozipremierről? Akkor nézz körül nálunk!

Rendszeres olvasóink bizonyára észrevették, hogy az utóbbi időben egy-egy cikk címe mellett megjelent egy kis naptár ikon. Nos, ezek azt jelzik, hogy valamilyen programot, eseményt ajánlunk a figyelmetekbe, és ezeket immár összegyűjtve is megtaláljátok a Programajánló menüpontban. Jelenleg ugyan a programnaptár kicsit foghíjas még, azonban mától naponta kerülnek fel ajánlók az oldalra, így érdemes már csak emiatt is nap mint nap visszatérnetek hozzánk.

Természetesen ahogy oldalunk, úgy programajánlónk alapja is a hasznos, érdekes, tartalmas és értékadó információk eljuttatása hozzátok, így a huszadrangú partikat, az értéktelen „sztárok” fellépéseit ajánló, és minden egyéb – mondjuk ki bátran – gagyi programot ne nálunk keressetek, mert ilyet nem fogtok találni!

Igyekszünk viszont olyan eseményekre felhívni a figyelmeteket, amelyek valóban értékesek – most nem a belépő árára gondolunk –, hasznosak, fontosak, érdekesek, minőségi szórakozást, kikapcsolódást, vagy épp aktív pihenési lehetőséget kínálnak. Külön figyelmet fordítunk azokra az eseményekre, amelyeket kortársaitok szerveznek/rendeznek, illetve fiatalok közreműködésével, szereplésével valósulnak meg, hiszen ezeket biztosan nektek találták ki.

Júniustól minden hónap elején átnézzük az adott hónap mozipremierjeit, de a tévécsatornák kínálatát is rendszeresen átlapozzuk majd. Nem szeretnénk azonban, ha a TV előtt ragadva maradnátok, így nagy hangsúlyt fektetünk az olyan programokra, eseményekre, amelyek mozgási-, kirándulási- és túralehetőséget kínálnak, valamint az egészséges életmódot helyezik előtérbe. Mindemellett ajánlunk majd gasztronómiai, hagyományainkat bemutató és ápoló eseményeket, de időről-időre felhívjuk majd figyelmeteket az ország olyan helyeire is, amelyekre igazán büszkék lehetünk.

Szeretettel várunk tehát minden nap újabb és újabb program- és eseményajánlóval, na meg természetesen továbbra is nektek válogatott és íródott hírekkel, cikkekkel, információkkal!

Forrás: IfiPress


Megosztás