2019. május 26., vasárnap

Rendőrség (Fotó: Wikipédia)

Gyerekre uszította a kutyáját egy nő Hajdúsámsonban

Megharapott egy kisfiút Hajdúsámsonban egy kutya, miután a gazdája kiengedte az utcára, mert zavarta őt a kerékpározó gyerekek hangoskodása – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Hajdúsámsonban egy nő ráuszította kaukázusi juhász kutyáját az utcán játszó és bicikliző gyerekekre, mert szerinte túl hangosak voltak. A kutya az egyik kisfiút megharapta és egy bokorba húzta. A rendőrség súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a nő ellen, aki beismerő vallomást tett.

Kedden kora délután Hajdúsámsonban egy nő vitatkozott az utcán kerékpározó gyerekekkel, mert szerinte hangosan játszottak. Az asszonyt ezután az udvarában láncon tartott kaukázusi juhász kutyájával kiment az utcára, majd az állatot elengedte a láncról. Az egyik kisfiú elszaladt, de a kutya utolérte, beleharapott a combjába, majd behúzta egy bokorba. A nő ekkor odament és a kutyáját elhúzta a gyerektől.

A könnyebben megsérült kisfiú hazaszaladt, édesapja pedig felhívta a rendőrséget. A rendőrök azonosították a kutya gazdáját, egy 40 éves debreceni nőt. Sz. Sz.-né ellen – aki beismerő vallomást tett – súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Forrás: MTI


Megosztás