2018. április 22., vasárnap - Csilla, Noémi

Futótűzként terjed egy szombathelyi évzáró videója a neten – VIDEÓ

Rendhagyó évzáró részesei lehettek a szombathelyi NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola diákjai. Az iskola igazgatója ugyanis szakított a hagyományokkal…

Az ugye mindenkinek megvan, ahogy a tanév utolsó napján, amikor már amúgy is mindenkinek elege van a suliból, fiúk és lányok állnak a hőségben az udvaron, vagy épp rossz idő esetén a levegőtlen tornateremben (nem tudni melyik a rosszabb), végeláthatatlan, unalmas beszédeket, verseket és az énekkart hallgatva, jutalomkönyvek és dicséretek kiosztása közepette már mindenki bárhol lenne, csak ahol épp van, ott nem. Igen, ez egy átlagos évzáró…

Hirdetés▾

Kövess minket a Twitteren!
Kövess minket a Facebookon!

Vagy legalábbis eddig ez volt, mostantól pedig remélhetőleg más lesz, mondjuk valami olyasmi, ami Szombathelyen történt. A Nyugat.hu internetes lap számolt be először a NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola évzárójáról, amelyről a portál videót is készített, ennek köszönhetően mára már 29 ezren látták, hogy buli is lehet egy évzáró.

Ebben persze jelentős szerepe volt Papp Tibornak, az iskola igazgatójának, akit – Vas megye ide vagy oda – vaskalaposnak semmiképp nem lehet nevezni, mert bár megtartotta az évzárók minden hagyományosan kötelező elemét – pl. beszéd, idézet, ének –, mégis valahogy másként.

Beszédében ugyanis az iskolai egykori diákját, Király Gábort, a labdarúgó-válogatott, és egyben a helyi csapat kapusát idézte, míg a szokásos dalolászás nem az énekkar, hanem az iskola diákjaiból álló együttes, a BrainStorm vezetésével zajlott. Természetesen ebből már sejteni lehet, hogy nem kórusműtől, hanem az Ocho Macho legnagyobb slágerétől zengett a suliudvar. Ja, majdnem elfelejtettük megemlíteni, hogy a dal közepén megjelent az Ocho Macho frontembere, Kirchknopf Gergő is, természetesen mikrofonnal a kezében.

De meséljen mindenről inkább a Nyugat.hu videója:

Forrás: IfiPress


Megosztás