2019. március 26., kedd

Tél

Éleszd fel a bőröd a nátha után!

Szezonja van a a megfázásos megbetegedéseknek. Ha van olyan szerencsénk, hogy végre-valahára sikerül kigyógyulnunk belőle, bőrünkön még egy ideig viselhetjük a nyavalya nyomait. Tegyünk ellene!

Javában benne járunk a télben (sőt, remélhetőleg már kifelé haladunk belőle), így nyugodtan mondhatjuk, hogy szezonja van a náthának, köhögésnek, prüsszögésnek, vagyis a megfázásos megbetegedéseknek. Ha van olyan szerencsénk, hogy végre- valahára sikerül kigyógyulnunk belőle, bőrünkön még egy ideig viselhetjük a nyavalya nyomait. Néhány apró szépségtrükk segítségével azonban átvészelhetjük ezt az időszakot, amit a vörös orr, száraz bőr, berepedezett ajkak jellemeznek.

Légy hidratált!

Ha máskor el is sumákolod, így nátha után semmiképp ne feledkezz meg bőröd hidratálásáról! Használd reggel és este is a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémet!

Állj biztos alapokon!

Ahhoz, hogy felélesszük bőrünket, jó, ha találunk egy olyan alapozót, ami biztos alapot ad, csupán leheletnyit fedi a bőrünket, de ez a vékony réteg maximálisan eltakar minden bőrhibát, pirosságot.

Csillogó bronzosság

Hogy leplezd fakó bőrödet, enyhén csillogó, bronzos árnyalatú púdert tegyél rá!

Kerüld a feltűnőt!

Ha szemhéjfestékről van szó, inkább a természetesebb, meleg árnyalatokat válaszd, kerüld a feltűnő színeket!

A gyönyörű ajkakért

Nem csak az arc, de a száj bőrét is megviseli egy-egy náthásabb időszak. Ha szeretnéd, hogy hamar régi fényükben tündököljenek, olyan rúzst válassz, amely nem csak színezi, de ápolja is ajkaid!

Forrás: PROAKTÍVdirekt


Megosztás