2019. április 25., csütörtök

Puskás-díj

Ebből a három gólból kerül ki az idei Puskás-díjas

Sarkazás, távoli lövés és ollózás. Ezeket látták a legszebbnek, ezek közül kerül ki az idei győztes. A lista érdekessége, hogy szerepel rajta egy klasszikus támadó, egy női játékos és egy kapus is.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) háromra szűkítette azoknak a labdarúgóknak a listáját, akik esélyesek lehetnek a Puskás-díjra. A listán egy fantasztikus sarkazás, egy távoli bomba, illetve egy szöglet utáni ollózás szerepel. A lista érdekessége, hogy szerepel rajta egy klasszikus támadó, egy női játékos és egy kapus is. A 2017-es győztest az október 23-i FIFA-gálán, a londoni Palladium Színházban jelentik be.

A francia Oliver Giroud január elsején szerzett pazar gólt a Crystal Palace elleni bajnokin, amikor egy villámgyors kontra végén rúgta a labdát a háta mögül, sarokkal, a feje felett a kapuba. Giroud egyébként az első francia, aki a legjobb háromba jutott.
Megnézem »

Deyna Castellanos személyében idén is van női versenyző. Ő az U17-es vb-n a 93. percben, középkezdés után rúgta be a labdát a kezdőkörből a kint álló kapus felett.
Megnézem »

Oscarine Masuluke – első afrikaiként a top 3-ban – egy 95. percben megítélt szögletnél húzódott előre, és egy kifejelt labdát ollózott a hálóba.
Megnézem »

Forrás: M4 Sport.hu


Megosztás