2018. május 22., kedd - Júlia, Rita

Dwayne Johnson egyik filmje nyomán mentette meg öccse életét egy amerikai kisfiú

Az akcióhős „Törésvonal” című filmjében látottakból ismerte a tízéves kisfiú a szívmasszázs szabályait, így sikerült újjáélesztenie kétéves öccsét.

Dwayne Johnson megtudta, hogy egy tízéves kisfiú idén júliusban nemcsak kimentette nagymamájuk úszómedencéjéből kétéves kisöccsét, hanem sikerült újjáélesztenie is, mégpedig azért, mert látta kedvenc színészét a „Törésvonal” című katasztrófafilmben, így aztán ismerte a szívmasszázs szabályait. Mit tehet erre egy filmsztár? Meghívta a kis Jacobot és öccsét, Dylant, valamint szüleiket magához – pontosabban a munkahelyére, Vancouverbe, ahol éppen egy új filmet forgat.

Hirdetés▾

Kövess minket a Twitteren!
Kövess minket a Facebookon!

A színész az Instagramján keresztül invitálta meg a családot, vett nekik repülőjegyet, és amíg ott voltak vele, a kissrác végtelen, korlátlan csokoládéevési jogot is kapott. De talán még ennél is többet ér, hogy Dwayne igazi hősnek nevezte.

A hatalmas színész és a Jacob barátsága valószínűleg nem is ér itt véget. Karácsonykor kerül ugyanis a mozikba a „Jumanji – Vár a dzsungel” („Jumanji: Welcome to the Jungle”), amely elképesztően pörgős kaland-vígjátéknak ígérkezik – főszerepeit a színész mellett Jack Black és Kevin Hart játssza –, a Los Angeles-i premieren pedig állítólag Jacob és családja is ott lesz.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás