2018. április 22., vasárnap - Csilla, Noémi

Diploma, álláskeresés, karrier – színes forgatag a Szent István Egyetem Állásbörzéjénevent

Szívesen kipróbálnád magad pilótaként egy vadászgépen? Szívesen megmérettetnéd magad egy állásinterjún? Vagy csak szétnéznél a legfrissebb álláslehetőségek között? Ha igen, vár a SZIE Állásbörzéje Gödöllőn, április 18-án.

A Szent István Egyetem (SZIE) Állásbörzéje 2018. április 18-án, délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit Gödöllőn. A Kooperatív Szakmai Börzével együttműködve idén több mint hetven kiállítóval és ezer állásajánlattal, számtalan gyakornoki lehetőséggel, valamint különleges programokkal várja az érdeklődőket az egynapos rendezvény.

Hirdetés▾

Kövess minket a Twitteren!
Kövess minket a Facebookon!

Az idei esztendőben rekordszámú, minden eddiginél több kiállító vesz részt a SZIE Állásbörzén, melynek célja – a munkaerő-piaci szereplők egymásra találása mellett –, hogy felkészítse a hallgatókat mint leendő munkavállalókat a diploma utáni elhelyezkedésre, a személyes kapcsolatfelvétel során pedig komplexebb képet kaphatnak a munkaerőpiacról. Multinacionális vállalatok, kis- és középvállalkozások, állami szervezetek, diákszövetkezetek és tanácsadó cégek várják ajánlataikkal az elhelyezkedni kívánó hallgatókat, valamint a Gödöllőről és a környező településekről érkező lakosokat, a munkahelyet váltani szándékozó munkavállalókat.

Az Állásbörzén a látogatók személyre szabott, az álláskeresés során hasznosítható tanácsadási, önismereti, pályaorientációs programokon is részt vehetnek: önéletrajz-írási tanácsadás, magyar és idegen nyelvű próbainterjú, számítógéppel támogatott pályatanácsadás, pályaorientációs grafológia és sminktanácsadás, valamint a kiállítók a sikeres álláskeresési technikák kulisszatitkaiba is beavatják a látogatókat szakmai előadásaikon keresztül.

További információ:

Szent István Egyetem Állásbörze
2018. április 18., szerda, 10:00-15:00
Gödöllő, Páter Károly u. 1.
www.allasborze.szie.hu

Forrás: Sajtóközlemény


Megosztás