2019. január 18., péntek - Piroska

Diploma, álláskeresés, karrier – színes forgatag a Szent István Egyetem Állásbörzéjénevent

Szívesen kipróbálnád magad pilótaként egy vadászgépen? Szívesen megmérettetnéd magad egy állásinterjún? Vagy csak szétnéznél a legfrissebb álláslehetőségek között? Ha igen, vár a SZIE Állásbörzéje Gödöllőn, április 18-án.

A Szent István Egyetem (SZIE) Állásbörzéje 2018. április 18-án, délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit Gödöllőn. A Kooperatív Szakmai Börzével együttműködve idén több mint hetven kiállítóval és ezer állásajánlattal, számtalan gyakornoki lehetőséggel, valamint különleges programokkal várja az érdeklődőket az egynapos rendezvény.

Az idei esztendőben rekordszámú, minden eddiginél több kiállító vesz részt a SZIE Állásbörzén, melynek célja – a munkaerő-piaci szereplők egymásra találása mellett –, hogy felkészítse a hallgatókat mint leendő munkavállalókat a diploma utáni elhelyezkedésre, a személyes kapcsolatfelvétel során pedig komplexebb képet kaphatnak a munkaerőpiacról. Multinacionális vállalatok, kis- és középvállalkozások, állami szervezetek, diákszövetkezetek és tanácsadó cégek várják ajánlataikkal az elhelyezkedni kívánó hallgatókat, valamint a Gödöllőről és a környező településekről érkező lakosokat, a munkahelyet váltani szándékozó munkavállalókat.

Az Állásbörzén a látogatók személyre szabott, az álláskeresés során hasznosítható tanácsadási, önismereti, pályaorientációs programokon is részt vehetnek: önéletrajz-írási tanácsadás, magyar és idegen nyelvű próbainterjú, számítógéppel támogatott pályatanácsadás, pályaorientációs grafológia és sminktanácsadás, valamint a kiállítók a sikeres álláskeresési technikák kulisszatitkaiba is beavatják a látogatókat szakmai előadásaikon keresztül.

További információ:

Szent István Egyetem Állásbörze
2018. április 18., szerda, 10:00-15:00
Gödöllő, Páter Károly u. 1.
www.allasborze.szie.hu

Forrás: Sajtóközlemény


Megosztás