2018. október 19., péntek - Nándor

Címke: Virtuózok

Virtuózok

Virtuózok: ma este lesz a döntő

Ma, június 1-jén este lesz a Virtuózok döntője. A közmédia klasszikus zenei tehetségkutató műsorában kilenc versenyzőt és három sztárprodukciót láthattok. A versenyzőknek a finálé a cél, ahová korcsoportonként csak egy versenyző juthat be.

Pénteken a tinik válogatójával indul a Virtuózok negyedik évada

Folytatódik a Duna Televízióban a Virtuózok című klasszikus zenei tehetségkutató műsor. A versenyzők péntekenként három korcsoportban bizonyíthatnak majd, április 20-án a tinik válogatója kerül képernyőre.

Virtuózok

Elindult a nevezés a „Virtuózok” új évadára

Tavasszal indul a Duna Televízióban a közmédia klasszikus zenei tehetségkutató műsorának negyedik évada, amelybe február 9-én éjfélig lehet jelentkezni három korcsoportban. Az abszolút győztese 12 millió, a korcsoportok győztesei pedig 6-6 millió forintot nyernek.

Kristóf Réka énekes lett a „Virtuózok” idei abszolút győztese

A péntek esti finálét a klasszikus zenei tehetségkutató első szériájában feltűnt Boros Misi zongorajátéka nyitotta, majd a „Virtuózok” idei két új zsűritagja, Várdai István csellóművész és Balázs János zongoraművész is színpadra lépett.

Virtuózok: Abouzahra Amira, Kis Radu és Kristóf Réka nyert a döntőben (Fotó: MTI - Máthé Zoltán)

Virtuózok: Abouzahra Amira, Kis Radu és Kristóf Réka nyert a döntőben

A zsűri részéről Kesselyák Gergely úgy fogalmazott: a döntőben fantasztikus produkciókat hallhattak, a kilenc versenyző bármelyike megnyerhette volna a versenyt.

Virtuózok

Az élő döntővel folytatódik a „Virtuózok”

Május 26-án, pénteken este hirdetik ki az MTVA komolyzenei tehetségkutatójának élő döntőjében a korcsoportok győzteseit. Az élő közvetítés 19 óra 30 perckor kezdődik a Duna Televízióban.

Április elejétől ismét „Virtuózok” a Duna TV-n

Április 7-én indul újra a közmédia komolyzenei tehetségkutató műsora a Duna csatornán – tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája kedden az MTI-t.

Január 10-ig lehet jelentkezni a közmédia komolyzenei tehetségkutatójába

A fiatalok születési dátum alapján három korcsoportban adhatják be jelentkezésüket a „Virtuózok” című tehetségkutató műsorba.

„Virtuózok”: Három korcsoportban ismét várják a jelentkezéseket

Három korcsoportban – kicsik, tinik és nagyok – jelentkezését várják születési dátum alapján január 10-ig a komolyzenei tehetségkutatóba.

A Virtuózok adnak koncertet a Papp László Budapest Sportarénában

Október 15-én a második évad versenyzői és az első széria nyertesei erre az estére készült darabokkal, közös produkciókkal lépnek színpadra.

Jakab Roland Attila képviseli Magyarországot a Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyén

A Virtuózok különdíjasa vasárnap elindult Kölnbe, ahol Magyarországot képviseli a Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyén. A versenyt élőben közvetíti szeptember 3-án a Duna televízió.

Kökény Tamás nagybőgős nyerte a „Virtuózok” fődíját

Pénteken este rendezték az MTVA komolyzenei tehetségkutatójának döntőjét, amelyet a Duna és a Duna World élőben közvetített.