2017. október 23., hétfő - Gyöngyi

Címke: videó

Kétszer annyi diákkal nyitotta meg kapuit az E-tanoda program – VIDEÓ

A Skype és a Teams technológiáján alapuló, diákok közti távoktatásra épülő program új évfolyamát október 6. és 8. között különleges táborral nyitották meg.

A Pál utcai fiúk

Digitálisan felújítva ismét látható mozivásznon „A Pál utcai fiúk” – VIDEÓ

A 2017-es Fábri Zoltán-centenárium alkalmából újra mozivásznon látható a rendező 1969-ben készült filmje, amelyet a filmalap égisze alatt működő Magyar Nemzeti Filmarchívum digitális felújítási programjában restauráltak.

Suburbicon - Matt Damon

Tovább dübörög az őszi filmdömping – Az októberi mozipremierek is tartogatnak meglepetéseket

A lendület októberben sem lankad, az év néhány nagy sikervárományosa mellett számos filmcsemege is megbújik a havi premierek között.

Frida, a mentőkutya (Fotó: YouTube.com)

Frida, a hétéves labrador a mexikói földrengés hőse – VIDEÓ

A mexikói haditengerészet hétéves, világos színű labradorja a túlélők utáni kutatás ösztönzésének és büszkeségének forrásává és a közösségi média sztárjává vált az elmúlt napokban.

Dunakanyar

Így még biztosan nem láttad a Dunakanyart! – VIDEÓ

Az elmúlt napok esős, felhős időjárásának köszönhetően csodálatos felvétel készült Prédikálószékről a gőzölgő Dunakanyarról. A felvételt az Időkép.hu időjárási portál egyik webkamerája rögzítette.

Az új filmek mellett szeptemberben nosztalgiázhatunk is a mozikban – VIDEÓ

Szeptemberben bőséges filmkínálat vár minket a mozikban, amelyek közül szokásunkhoz híven, ezúttal is kiemeltünk néhány különösen fontos/izgalmas/sikervárományos alkotást.

Taylor Swift

Taylor Swift új slágere három rekordot is megdöntött – VIDEÓ

Az új dalt több mint nyolcmilliószor játszották le a Spotify zeneszolgáltatón, többször, mint bármely más számot a bemutatása napján, a YouTube-on pedig két rekordot is megdöntött a friss sláger.

La Tomatina (Fotó: YouTube.com)

Idén 22 ezer ember vívott paradicsomcsatát a spanyolországi Bunolban – VIDEÓ

Bokáig gázolt, pancsolt és hempergett a túlérett paradicsomban 22 ezer ember a kelet-spanyolországi Bunol városában, ahol augusztus 30-án rendezték meg a Tomatina nevű paradicsomcsatát.

LG V30

Az LG új készüléke akár az év mobilja is lehet – VIDEÓ

Megkockáztatjuk, hogy a most bemutatott V30-as lesz a dél-koreai cég legszebb okostelefonja, amibe ráadásul végre hardveresen is belepakoltak mindent. Csak egyetlen nagy kérdés nem tisztázott: az ára.

Ítéletidő Texasban

Természeti katasztrófa Texasban – VIDEÓ

Texas állam 62 megyéje katasztrófa sújtotta területté vált vasárnap estére a trópusi viharrá szelídült Harvey hurrikán pusztításai nyomán. A meteorológusok szerint példa nélküli a természeti katasztrófa.

Logitech Brio 4K Stream Edition

Amikor minden látszik: 4K felbontást is tud az új webkamera – VIDEÓ

A gamerek és streamerek igényeire szabott új kamerával akár a legapróbb arcrezdüléseket is megörökítő live streamek készíthetők, méghozzá 1080p/60fps minőségben.

Real Madrid

A bajnok Real Madrid nyerte a labdarúgó spanyol Szuperkupát – VIDEÓ

Az idegenbeli 3-1-es sikerét követően a szerdai visszavágón a Real Madrid 2-0-ra legyőzte a kupagyőztes FC Barcelonát. A királyi gárda már az első félidőben egyértelműsítette, hogy a Szuperkupa idén Madridba kerül.