2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: videó

Aventics Pneumobil Verseny (Fotó: YouTube.com)

Mérnökhallgatók pneumatikus járművei vetélkednek Egerben – VIDEÓ

Tizedik alkalommal csapnak össze mérnökhallgatók által tervezett és épített, sűrített levegővel hajtott járművek a Nemzetközi Aventics Pneumobil Versenyen május 5-6-án.

Futóknak nyújt kedvezményeket a hazai fejlesztésű alkalmazás – VIDEÓ

Az NN Biztosító által kifejlesztett ingyenes futóalkalmazás, a runaddict újszerűsége abban rejlik, hogy a futók számára kitűzött kihívások teljesítését vásárlási kedvezményekkel jutalmazza.

Fülemülék Éjszakája (Fotó: Orbán Zoltán)

Fülemülék Éjszakája: mintegy 50 helyszínen rendeznek programokat – VIDEÓ

Idén országszerte mintegy ötven helyszínen, többnyire lakott területeken vagy ezek határában késő délutáni, kora esti sétákkal várják a madarászok a fülemülék éneke iránt érdeklődőket.

El Clásico

El Clásico: Messi döntött a futball ünnepén – VIDEÓ

Egészen elképesztő színvonalú találkozón, a 92. percben szerzett góllal nyert a Real Madrid otthonában a Barcelona a spanyol bajnokság 33. fordulójában rendezett El Clásicón.

Áprilisi mozipremierek: számos vígjáték vár a mozikban – VIDEÓ

Akció, kaland, dráma, thriller, horror, animációs, sőt dokumentumfilm mellett számos vígjáték premierjére kerül sor ebben a hónapban a mozikban, így az idei áprilist akár a vígjátékok havának is nevezhetnénk.

Varga Vivien

Elkészült Varga Vivien első albuma – VIDEÓ

Mindössze tizenhat évesen elkészítette első albumát Varga Vivien. Az elmúlt években több televíziós produkcióban sikerrel szerepelt énekes tehetség „Körhinta” című anyaga igazi jókedvű, életigenlő tinipop.

XIV. Simonyi Konferencia

A NASA a Földön kívüli életről a budapesti diákkonferencián – VIDEÓ

A XIV. Simonyi Konferencián számos neves külföldi és hazai előadó mutatja be legfrissebb felfedezését, kutatási eredményét, technológiai újítását.

Magyarországon turnézik májusban a Harlem Globetrotters – VIDEÓ

A világ leghíresebb kosárlabda-show csapata négy városban, Győrben, Veszprémben, Szegeden és Debrecenben lép pályára. A Harlem Globetrotters legutóbb tavaly lépett fel hazánkban.

Tüskevár (Fotó: YouTube.com)

Ötven évvel ezelőtt került képernyőre a „Tüskevár” – VIDEÓ

A Magyar Televízió 1967. április 3-án, azaz napra pontosan fél évszázada sugározta először a Fekete István azonos című regényéből készült ifjúsági sorozat kezdő epizódját.

Megérkezett a Samsung Galaxy S8 és S8+ – VIDEÓ

A két készülék gyakorlatilag keretmentes Infinity Display-jel, összekapcsolt szolgáltatás-ökoszisztémával és intelligens kezelőfelülettel mutatkozott be.