2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: videó

Evie Clair

Megható pillanatok az amerikai tehetségkutatóban: a 13 éves lány beteg édesapjáért énekelt – VIDEÓ

Több fiatal tehetség is feltűnt már az idei, immár tizenkettedik szezonját futó America’s Got Talent televíziós tehetségkutatóban, ám most nemcsak a tehetség, hanem az érzelmek is előtérbe kerültek.

Miley Cyrus és Jimmy Fallon (Fotó: YouTube.com)

Álruhában énekelt egy metróaluljáróban Miley Cyrus és Jimmy Fallon – VIDEÓ

Hannah Montana feeling New Yorkban: Miley Cyrus – Jimmy Fallonnal kiegészülve – a Rockefeller Center metróaluljárójában lepte meg a tömegközlekedőket.

Mától látható a mozikban Kristóf György „Out” című filmje – VIDEÓ

2017. június 15-én mutatják be a magyar mozikban Kristóf György „Out” című első nagyjátékfilmjét, amelynek világpremierje a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Un Certain Regard versenyprogramjában volt májusban.

LG Signature W7 (Fotó: lgnewsroom.com)

Van poszter a szobád falán? Aham… és ugyanilyen vékony TV? – VIDEÓ

Itthon is bemutatkozott a szinte csak egyetlen sík lapból álló, mindössze 3,85 mm vékony, falra simítható tévé, az LG Signature W7.

America’s Got Talent: újabb tehetséget ismert meg a világ – VIDEÓ

Valami elképesztő az a hang, ami kijön a bűbájos Angelica Hale torkából, aki egyébként olyan magabiztossággal indult el az America’s Got Talent válogatóján, ami előtt megemeljük a kalapunkat.

Darci Lynne Farmer (Fotó: YouTube.com)

A 12 éves amerikai lány ámulatba ejtette a világot – VIDEÓ

Énekelni rengetegen tudnak, bábművész is nagyon sok van szerte a világon, sőt hasbeszélőből is akad jó néhány, azonban olyat, aki mindhármat tudja, igencsak keresni kell. Nos, Darci Lynne Farmer ilyen.

Ebben a hónapban is érdemes elkülöníteni némi keretet mozira – VIDEÓ

A közönségfilmeken túl tartalmasabb szórakozást ígérő filmpremierekkel is várnak júniusban a mozik, köztük több magyar alkotás is debütál. Íme, a várható bemutatók listája.

Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting – VIDEÓ

A brit világsztár október 13-án lép fel háromfős zenekarral és vendégművészekkel a Papp László Budapest Sportarénában tavaly ősszel megjelent albuma, a „57th & 9th” európai turnéja keretében.

Elhunyt Roger Moore – VIDEÓ

Súlyos betegség következtében május 23-án, kedden elhunyt Roger Moore, aki 1973 és 1985 között hétszer formálta meg a 007-es ügynököt. A legendás brit színészt, az UNICEF jószolgálati nagykövetét 89 évesen érte a halál Svájcban.

Filmből valóság: munkába állt a világ első robotzsaruja – VIDEÓ

Harminc évvel az amerikai filmtrilógia első részének premierje után Dubajban megvalósult annak alapötlete, ugyanis szolgálatba lépet az első robotzsaru. A robotrendőr vasárnap kezdte meg első munkanapját.