2018. január 19., péntek - Sára, Márió

Címke: vetélkedő

Örök tél

Premier előtti vetítést nyerhettek

Az „Örök tél” című film alkotói online történelmi vetélkedőt hirdetnek középiskolás diákok számára, akik iskolai premier előtti vetítést is nyerhetnek. A január elsején kezdődő, háromfordulós online vetélkedőre december 28-ig lehet regisztrálni.

Cziffra-kód (Fotó: cziffrafesztival.hu)

Zenei vetélkedőt hirdetnek fővárosi diákoknak

Zenei és műveléstörténeti vetélkedőt hirdet 14-18 éves budapesti diákoknak a Cziffra György Fesztivál a MOM Kulturális Központ, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az ELTE BTK Zenei Tanszéke közreműködésével, amelyre ötfős csapatok nevezését várják.

Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedő

November végéig lehet jelentkezni a középiskolások vállalkozói vetélkedőjére

November 30-ig várják a 14-18-éves tanulók jelentkezését az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedőre, míg a pályázatokat december 20-ig lehet leadni. A vetélkedőn részt vevő diákoknak egy vállalkozást kell kitalálniuk.

Megvan a „Vitázik a világ ifjúsága” idei magyar győztese

Budai Franciska, a fővárosi Osztrák Iskola tanulója lett idén a „Vitázik a világ ifjúsága” („Jugend debattiert international”) német nyelvű vitavetélkedő magyarországi döntőjének győztese.

Kárpát-medencei Hungarikum vetélkedő (Fotó: Kormány.hu/FM - Pelsőczy Csaba)

Gyulai és székesfehérvári csapatok nyerték a Kárpát-medencei Hungarikum vetélkedőt

Az általános iskolások közül a gyulai Magvető Református Általános Iskola és Óvoda csapata, a középiskolások közül pedig a Székesfehérvári Nemes Nagy Ágnes Kollégium diákjai nyertek.

Játékos kampány indult a fiatalok biztonságosabb közlekedéséért

A figyelemfelhívó országos vetélkedősorozat megrendezését a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kezdeményezte, fővédnöke Homolya Róbert, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár.

Debreceni gimnazisták nyerték az idei PénzSztár versenyt

A Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium négyfős csapata szerezte meg az első helyet az Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny döntőjében.

Ismét megrendezik a középiskolások választási vetélkedőjét

Idén is meghirdette „Túl az első X-en – Tehetsz a jövődért, válassz!” elnevezésű középiskolai vetélkedőjét az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája és a Nemzeti Választási Iroda.

Idén is megrendezik a PénzSztár Pénzügyi-Gazdasági Versenyt

Október 13-án indul a legnagyobb magyar pénzügyi-gazdasági vetélkedő, a PénzSztár, 936 négyfős középiskolás csapat részvételével.

56 KÉRDÉS ’56-RÓL – Nagy Diák ’56-os Teszt

Te mennyit tudsz a magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseményéről, az 1956-os forradalomról? Tedd próbára magad! Töltsd ki a Nagy Diák ’56-os Tesztet, és nyerj!

A Fazekas Gimnázium csapata nyerte a Nemzeti Színház vetélkedőjét

A budapesti Fazekas Gimnázium „Nightingale” nevű csapata nyerte a Nemzeti Színház történeti vetélkedőjét, amelynek idei témája a „Csongor és Tünde” volt.