2017. augusztus 19., szombat - Ilona

Címke: verseny

Formula Student Hungary (Fotó: YouTube.com)

Formula Student Hungary verseny Győrben

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a konstrukciós versenyt, amelyen mérnökhallgatók versenyeznek saját maguk által épített járműveikkel. A csapatok ezúttal a győri Széchenyi István Egyetem területén kialakított pályán versenyeznek.

First Global Challenge 2017

Magyar csapat nyerte a washingtoni robotépítő verseny fődíját

A budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium csapata nyerte a First Global Challenge nevű nemzetközi robotépítő verseny fődíját Washingtonban.

Shell Eco-marathon Europe (Fotó: MTI - Krizsán Csaba)

Győri negyedik hely a Shell Eco-marathon Europe versenyen

Negyedik helyezést szereztek kategóriájukban a győriek a május 25-28. között Londonban megrendezett Shell Eco-marathon Europe versenyen, amelyen idén három magyar csapat vett részt.

Shell Eco-marathon Europe (Fotó: MTI - Ujvári Sándor)

Gőzerővel készülnek a magyar fiatalok a Shell Eco-marathon Europe versenyre

Magyarországról a kecskeméti Kandó Kálmán középiskola, az Óbudai Egyetem, a Debreceni Egyetem és a győri Széchenyi István Egyetem csapata indul a versenyen.

Magyar sikerrel ért véget az 1. Moszkvai Tavaszi Acappella Fesztivál és Verseny – VIDEÓ

Kategóriájának első helyét szerezte meg a Fool Moon nevű magyar pop-acappella együttes az 1. Moszkvai Tavaszi Acappella Fesztivál és Versenyen, amelyen csaknem 170 acappella együttes mérte össze tehetségét.

Estöri Kreatív Történelmi Verseny (Fotó: verseny)

Győri siker az első Estöri Kreatív Történelmi Versenyen

A 130 jelentkező csapatból a versenyt a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium Rami Palmarum csapata nyerte meg, második a nagykanizsai KANI-ZSÁK, harmadik pedig a szegedi Zsivány Hármas nevű csapat lett.

Nézd élőben az Estöri Verseny döntőjét!

Ma, május 3-án 10 óra és 17 óra között rendezik meg az első országos Esterházy kreatív történelmi verseny döntőjét Kismartonban, amelyet a legnépszerűbb videómegosztó és közösségi oldalon élőben közvetítenek.

A 2016/2017-es Scratch Meccs döntősei, zsűrije és szervezői

Virtuális szabadulószobát programoztak az idei Scratch Meccset megnyerő lányok

A verseny nyerteseiként a „Palacsinták” csapatnévvel induló lányok egy tanulmányúton vehetnek részt: egy napot tölthetnek el a Facebook varsói irodájában.

Mogyorós, gesztenyés és gyümölcsös torták a döntőben

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány által szervezett Magyarország Tortája és a Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőjébe 5-5 torta került.

Négy magyar csapat a Shell Eco-marathon Europe versenyen

A világ huszonhét országának 192 diákcsapata regisztrált az üzemanyag-hatékonysági viadalon, amelyen azok győznek, akik a legnagyobb távolságot tudják megtenni egy liter üzemanyaggal.