2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: VB

A tollaslabdázó Krausz Gergely kijutott a világbajnokságra

Krausz Gergely világranglista-helyezése alapján indulási jogot szerzett a tollaslabdázók augusztusi, glasgow-i világbajnokságára. Magyar női induló nem lesz a VB-n.

A magyar válogatott játékosai edzenek a lisszaboni Fény Stadionban 2017. március 24-én (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

A szövetségi kapitány szerint nincs vesztenivalónk – VIDEÓ

A magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőmérkőzésen találkozik ma este Portugáliával Lisszabonban, a Benfica stadionjában. A mérkőzés mindkét csapat számára nagy jelentőséggel bír.

Rövidpályás gyorskorcsolya-VB: két ezüst- és egy bronzérem

Két ezüst- és egy bronzéremmel zártuk a rotterdami rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságot, ugyanis vasárnap a női váltó és 1.000 méteren Liu Shaoang második lett, míg a férfi staféta harmadikként zárt.

Liu Shaoang tarolt a junior rövid pályás gyorskorcsolya-világbajnokságon

Vasárnap is szinte megállíthatatlan volt Liu Shaoang a junior rövid pályás gyorskorcsolya világbajnokságon, újabb két arany- és egy ezüstéremmel gazdagodva.

Nagy László (Fotó: keziszovetseg.hu)

A negyeddöntőben búcsúzott a VB-től a férfi kézilabda-válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-28-ra kikapott Norvégia csapatától a franciaországi világbajnokság keddi negyeddöntőjében, Albertville-ben, így búcsúzott a tornától.

Férfi kézilabda VB 2017

A dánok búcsúztatásával negyeddöntős a magyar válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott végig vezetve 27-25-re legyőzte az olimpiai bajnok Dánia csapatát a franciaországi világbajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében.

Férfi kézilabda-VB: Horvátország-Magyarország

Férfi kézilabda-VB: második meccsét is elveszítette a magyar válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-28-ra kikapott az EB-bronzérmes Horvátországtól a franciaországi világbajnokság C csoportjának második fordulójában.

Férfi kézilabda-VB: vereség az Európa-bajnok németektől

A magyar férfi kézilabda-válogatott 27-23-ra kikapott az Európa-bajnok és olimpiai bronzérmes német csapattól a franciaországi világbajnokság C csoportjának első fordulójában.

A magyar junior jégkorong-válogatott (Fotó: Instagram)

A junior jégkorong-válogatott megnyerte a divízió I/B VB-t

A magyar junior (U20-as) jégkorong-válogatott megnyerte a korosztályos divízió I/B világbajnokságot Budapesten, így feljutott az A-csoportba.

Hosszú Katinka újabb rekordot állított be ötödik egyéni aranyérmével

Hosszú Katinka megszerezte ötödik aranyérmét is a rövidpályás úszó VB-n, Windsorban. Öt egyéni aranyat korábban mindössze ketten szereztek a rövidpályás VB-k történetében.