2017. augusztus 19., szombat - Ilona

Címke: VB

Hajómodellező-világbajnokság Nagykanizsán

Hajómodellező-világbajnokság Nagykanizsán

Tizenkilenc ország 250 indulója 730 hajóval versenyez augusztus 18-tól Nagykanizsán, ahol először rendezik meg a hajómodellezők világbajnokságát.

Márton Anita (Fotó: MTI - Czeglédi Zsolt)

Márton Anita világbajnoki ezüstérmes

Az olimpiai bronzérmes békéscsabai súlylökő 19,49 méterrel zárt a 19,94-gyel győztes kínai Kung Li-csiao mögött. A bronzérmet a riói nyári játékok bajnoka, az amerikai Michelle Carter érdemelte ki, 19,14-gyel.

Baji Balázs (Fotó: YouTube.com)

Baji Balázs világbajnoki bronzérmes 110 gáton – VIDEÓ

A 28 éves békéscsabai gátfutó a magyar atlétika 12. érmét szerezte meg szabadtéri világbajnokságon, Londonban az elsőt. Futószámban még soha nem állhatott világbajnoki dobogón magyar versenyző.

Öttusa

A világ közel 150 fiatal öttusázóját várják a székesfehérvári junior VB-re

Harminc nemzet 82 fiú és 66 lány versenyzője indul Székesfehérváron a jövő keddtől augusztus 14-ig sorra kerülő junior öttusa-világbajnokságon.

Nem indul magyar sportoló az ifi atlétikai VB-n

A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöksége úgy döntött, hogy biztonsági okok miatt nem küld versenyzőket Kenyába, a július 12-én kezdődő ifjúsági világbajnokságra.

Pereszlényi Alexandra indul az ifjúsági szakács világbajnokságon

A Gundel Étterem szakácsa, Pereszlényi Alexandra képviseli Magyarországot szeptemberben a frankfurti ifjúsági szakács világbajnokságon.

Ifjúsági motorcsónak világbajnokság Dunaújvárosban

Dunaújvárosban rendezik meg augusztus 9. és 13. között a Formula Future ifjúsági motorcsónak világ- és Európa-bajnokságot, amelyre több mint száz fiatalt várnak a világ minden tájáról.

A tollaslabdázó Krausz Gergely kijutott a világbajnokságra

Krausz Gergely világranglista-helyezése alapján indulási jogot szerzett a tollaslabdázók augusztusi, glasgow-i világbajnokságára. Magyar női induló nem lesz a VB-n.

A magyar válogatott játékosai edzenek a lisszaboni Fény Stadionban 2017. március 24-én (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

A szövetségi kapitány szerint nincs vesztenivalónk – VIDEÓ

A magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőmérkőzésen találkozik ma este Portugáliával Lisszabonban, a Benfica stadionjában. A mérkőzés mindkét csapat számára nagy jelentőséggel bír.

Rövidpályás gyorskorcsolya-VB: két ezüst- és egy bronzérem

Két ezüst- és egy bronzéremmel zártuk a rotterdami rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságot, ugyanis vasárnap a női váltó és 1.000 méteren Liu Shaoang második lett, míg a férfi staféta harmadikként zárt.