2019. május 26., vasárnap

Címke: válogatott

Női kézilabda junior-VB (Fotó: MTI - Czeglédi Zsolt)

Világbajnokok a junior kézis lányok!

A magyar válogatott megnyerte a Debrecenben rendezett női kézilabda junior-világbajnokságot, miután a júéius 14-i döntőben 28-22-re legyőzte Norvégia csapatát a Főnix Csarnokban. Golovin Vlagyimir szövetségi edző csapata százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a debreceni tornát.

A belga Georges Leekens lesz a szövetségi kapitány

A tréner megbízatása két évre, az EB-selejtezősorozat végéig szól, és fél évvel meghosszabbítható. Az új szövetségi kapitány egyelőre nem nevezte meg, hogy kikkel dolgozik majd együtt a közeljövőben.

Magyar válogatott

Giovanni Trapattoni és Shane Tusup is lenne szövetségi kapitány

Az olasz Giovanni Trapattoni menedzserén keresztül jelezte, hogy szívesen tárgyalna a magyar labdarúgó-válogatott megüresedett szövetségi kapitányi posztjáról, Shane Tusup pedig várja az MLSZ jelentkezését.

Bernd Storck (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

Közös megegyezéssel szerződést bontott az MLSZ és Bernd Storck

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint az elnökség keddi ülésén „jóváhagyólag tudomásul vette”, hogy Storck közös megegyezéssel távozik a szövetségből, azaz „minden feladatkörében befejezi a munkáját”.

Nagy László (Fotó: MTI)

A kézilabdázó Nagy László visszavonul a válogatottságtól

A 36 éves jobbátlövő csapatkapitány a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be visszavonulását a nemzeti csapattól, amelyet az MKSZ elnöke elfogadott.

Berndt Storck (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

Tizenhárom légiós a magyar labdarúgó-válogatott keretében

Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azt a 13 idegenlégióst, akikre számít a magyar labdarúgó-válogatott következő két világbajnoki selejtezőmérkőzésén.

Berndt Storck (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

Bernd Storck bátor játékot vár Lisszabonban

Bizakodó a Portugália elleni világbajnoki selejtezővel kapcsolatban a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A 27 tagú keret itthon játszó tagjai hétfőn kezdték a közös munkát.

Rövid pályás gyorskorcsolya EB: hét érmet szerzett a magyar válogatott

Egy arany- és hat ezüstéremmel zárta a magyar csapat a rövid pályás gyorskorcsolyázók torinói Európa-bajnokságát.

A magyar junior jégkorong-válogatott (Fotó: Instagram)

A junior jégkorong-válogatott megnyerte a divízió I/B VB-t

A magyar junior (U20-as) jégkorong-válogatott megnyerte a korosztályos divízió I/B világbajnokságot Budapesten, így feljutott az A-csoportba.

Négy játékost búcsúztat ma a válogatott a svédek elleni barátságos meccsen

A magyar labdarúgó-válogatott kedden este, a svédek elleni barátságos mérkőzéssel nemcsak az évet zárja, hanem az elmúlt, nagyjából két évtized négy meghatározó játékosát is búcsúztatja.

Megvan a három pont, négygólos győzelem Andorra ellen

A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap hazai pályán 4-0-s győzelmet aratott a pont nélküli, sereghajtó Andorra felett a 2018-as, oroszországi világbajnokság európai selejtezősorozatának negyedik fordulójában.

Bernd Storck (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

Nincs mese, kell ma az a három pont Andorra ellen!

A magyar labdarúgó-válogatott Andorra nemzeti csapatát fogadja ma a Groupama Arénában, amelyen Bernd Storck csapatának mindenképpen nyernie kell, hogy esélye legyen kijutni a VB-re.