2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: USA

Otto Warmbier

Elhunyt az Észak-Koreából kómában hazaszállított amerikai egyetemista

Az ohiói Cincinnatiban hétfőn elhunyt az amerikai egyetemista, Otto Warmbier, akit a múlt héten kómában szállítottak haza Észak-Koreából, ahol 17 hónapig tartották fogva.

Mark Zuckerberg tiszteletbeli diplomát kapott a Harvardon

Zuckerberg, aki annak idején kimaradt a Harvardról, csütörtökön visszatért a tekintélyes tanintézménybe, és ő mondta el az amerikai egyetemeken hagyományos ünnepi évzáró beszédet.

Rapalbumot készített diplomamunkaként a Harvard egy diákja

Rapalbumot készített diplomamunkaként a Harvard egyik diákja

Obasi Shaw a Harvard történetében az első hallgató, aki ilyen diplomamunkát készített. A „Liminal Minds” című album A mínusz osztályzatot kapott, ami biztosította, hogy a diák kitüntetéssel végezzen.

Meghalt egy dél-karolinai középiskolás, mert túl rövid idő alatt ivott meg sok koffeines italt

Feltehetően szóba sem került volna a kiváltó okok között a kávé hatóanyaga, ha a tanúk el nem mondták volna, mit ivott a fiú, mielőtt elájult.

Kémfilmbe illő módon próbáltak vizsgalapokat lopni

A Kentucky Egyetem két 21 éves statisztika hallgatója a légcsatornán bemászva próbálta ellopni következő dolgozatuk kérdéseit tanáruk irodájából; betörés miatt kell felelniük a bíróság előtt.

Amerikai diákok az al-Kaida szemszögéből írnak esszét szeptember 11-ről

Az iowai állami egyetemen a hallgatóknak az al-Kaida terrorszervezet szemszögéből kell esszét írniuk a 2001. szeptember 11-i merényletekről.

Eladó egy kisváros az Egyesült Államokban

Két pennsylvaniai helyi lap is jelentette, hogy eladó az állam nyugati vidékén fekvő, még kisvárosnak is alig nevezhető Reduction település. Az ára másfél millió dollár.

Tombol a tél Észak-Amerikában: lavinát hozott az érkező vonat – VIDEÓ

Havas támadás elől menekültek szerda reggel egy New York-i vonatra várakozók. A legtöbben megpróbáltak elugrani az érkező hótömeg elől, de páran előkapták telefonjukat és megörökítették a nem mindennapi látványt.

Rihanna a Harvard Egyetem szívét is elrabolta

„Végre a Harvardra is sikerült bekerülnöm” – tréfálkozott a 29 éves barbadosi énekesnő, amikor a massachusettsi Cambridge-ben kedd este átvette az elismerést az őt felállva, ovációval ünneplő tömeg előtt.

Beiktatták az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökét

Beiktatták hivatalába pénteken Washingtonban Donald Trumpot, az USA 45. elnökét. A beiktatás után Barack Obama és családja helikopteren elhagyta az amerikai fővárost.