2019. május 26., vasárnap

Címke: TV

Drámai filmsorozat, csak 18 felettieknek

Nemrég néztem végig életem egyik legjobb, ha nem a legjobb sorozatát, amely kis hazánkban is egyre népszerűbb, de talán még nem olyan ismert, mint amilyen ismeretséget érdemelne.

Virtuózok

Virtuózok: ma este lesz a döntő

Ma, június 1-jén este lesz a Virtuózok döntője. A közmédia klasszikus zenei tehetségkutató műsorában kilenc versenyzőt és három sztárprodukciót láthattok. A versenyzőknek a finálé a cél, ahová korcsoportonként csak egy versenyző juthat be.

Kicsik, gyerekek

Már korán reggel nem bírsz a kistesóval?

Január elsejétől a korán ébredő legkisebbeket már hajnali öt órától várja az M2 gyerekcsatorna mesevilága, egészen este negyed kilencig. Ekkor az M2 Petőfi TV „veszi át a stafétát”, amely fiatalos tartalmat, sorozatokat és koncerteket sugároz.

Trónok harca

Több befejezést forgatnak a „Trónok harca” utolsó évadjához

Az HBO így akarja elejét venni annak, hogy kiszivárogjon, miként fejeződik be a népszerű sorozat. Még a szereplők sem fogják tudni, hogyan végződik a történet.

Emmy-díj

A „Westworld” és a „Saturday Night Live” kapta a legtöbb Emmy-jelölést

Az amerikai televíziós akadémia nyilvánosságra hozta a 69. Emmy-díj jelöltjeinek listáját. A legtöbb jelölést a sci-fi sorozat és a szórakoztató műsor kapta a legrangosabb amerikai televíziós elismerésre.

Egynyári kaland

Már forog az „Egynyári kaland” harmadik évada

Folytatódik a közmédia ifjúsági minisorozata, a harmadik évad jövőre lesz látható a Duna Televízióban. A harmadik széria is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül zajlik.

LG Signature W7 (Fotó: lgnewsroom.com)

Van poszter a szobád falán? Aham… és ugyanilyen vékony TV? – VIDEÓ

Itthon is bemutatkozott a szinte csak egyetlen sík lapból álló, mindössze 3,85 mm vékony, falra simítható tévé, az LG Signature W7.

Kristóf Réka énekes lett a „Virtuózok” idei abszolút győztese

A péntek esti finálét a klasszikus zenei tehetségkutató első szériájában feltűnt Boros Misi zongorajátéka nyitotta, majd a „Virtuózok” idei két új zsűritagja, Várdai István csellóművész és Balázs János zongoraművész is színpadra lépett.

Közép-európai koprodukciós tévéfilm készül Mária Teréziáról

A Cseh Televízió, az osztrák ORF, a szlovák RTVS és a közmédia együttműködésében készülő alkotást a napokban kezdték el forgatni a dél-morvaországi Kromerízben.

Folytatódik az Egynyári kaland (Fotó: Megafilm)

Májusban folytatódik az „Egynyári kaland” a közmédiában

Folytatódik az „Egynyári kaland” című televíziós minisorozat; a hat részből álló második évad május 13-tól lesz látható szombat esténként a közmédia Duna csatornáján.

Tüskevár (Fotó: YouTube.com)

Ötven évvel ezelőtt került képernyőre a „Tüskevár” – VIDEÓ

A Magyar Televízió 1967. április 3-án, azaz napra pontosan fél évszázada sugározta először a Fekete István azonos című regényéből készült ifjúsági sorozat kezdő epizódját.

A kód neve: Merkúr - Bruce Willis

Ezt ajánljuk március 12-én, vasárnap este a TV-ben

Hétvége lévén ismét jelentkezünk tévéműsor ajánlókkal: a legtöbb otthonban elérhető televíziós csatornák esti kínálatából válogattunk olyan műsorokat keresve, amelyek elé érdemes leülni.