2019. február 16., szombat

Címke: tűz

Honvédségi helikopterrel oltják a lángokat a Hortobágyi Nemzeti Parkban

Több száz hektáron ég a Hortobágyi Nemzeti Park – FRISSÍTVE: Eloltották a lángokat

A csütörtökön délelőtt keletkezett tűz oltásán egész éjjel dolgoztak a tűzoltók, pénteken kora reggel két honvédségi helikopter is érkezik a helyszínre, hogy bekapcsolódjon az oltásba – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője.

Tűz egy barcelonai fesztiválon

Több tízezer embert menekítettek ki egy spanyol zenei fesztiválról – VIDEÓ

Huszonkétezer nézőt evakuáltak szombat éjjel egy barcelonai zenei fesztiválról, mert kigyulladt egy színpad – adta hírül a helyi tűzoltóság.

Tűzoltók

Tűz miatt kiürítették a nagymegyeri diákszállót

Kedden este fél nyolc előtt riasztották a tűzoltókat a nagymegyeri kereskedelmi akadémia kollégiumához. Szerencsére nem történt nagyobb baj.

Egy kigyulladt autó miatt kiürítették az Örs vezér téri IKEA áruházat

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megerősítette, hogy egy XIV. kerületi áruház mélygarázsában keletkezett tűz miatt el kellett hagyniuk a vásárlóknak az épületet.

Tűz pusztított a kassai Safárik egyetem épületében – VIDEÓ

Tűz ütött ki pénteken este Kassán a Pavol Jozef Safárik egyetem természettudományi karának épületében. A kar épülete átmenetileg használhatatlanná vált.

Hatéves kisfiú mentette ki kisebb testvéreit a tűzből Romániában

Egy hatéves kisfiú mentette ki az égő házból három hónapos, illetve egyéves és hároméves testvéreit Romániában, a moldvai Vutcani településen – közölte hétfőn az Agerpres hírügynökség.

Tűz miatt kiürítettek egy budapesti kollégiumot

A VIII. kerületben, a Tömő utcában található épület pincéjében kigyulladt egy mosógép, és tűz keletkezett. A fővárosi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat.

Közel ötszáz diákot menekítettek ki egy debreceni kollégiumból

Kigyulladt egy faxgép egy debreceni kollégiumban hétfőn pár perccel éjfél előtt, az épületből 481 diákot menekítettek ki a tűzoltók.