2019. március 23., szombat

Címke: Sziget Fesztivál

Sziget Fesztivál 2018 (Fotó: MTI - Mónus Márton)

Sziget Fesztivál 2018: több mint félmillió látogatóra számítanak a szervezők

Az előzetes jegyeladások alapján várhatóan több mint 120 ezer külföldi fog szórakozni a Szigeten, de hosszú évek után először a magyarok után nem a hollandok lesznek a legtöbben, 15 ezren, hanem az angolok, mintegy 20 ezren.

Sziget – Love Revolution

Társadalmi célú üzeneteket is népszerűsítenek a Szigeten

Az idén 25 éves Sziget Fesztiválra életre hívták a Love Revolution kampányt, amely a programkínálatra is hatással van. A kezdeményezés főbb céljai közé tartozik az erőszak- és félelemnélküliség, az élhető Föld, az alapvető emberi jogok érvényesülése, az előítéletek, a kirekesztés megszüntetése.

25. Sziget Fesztivál (Fotó: MTI - Mónus Márton)

Az idei, 25. Sziget Fesztiválon is nagyon sokan, mintegy 450 ezren szórakoztak

Idén két telt házas nap volt: a nyitó mínusz egyedik nap, amikor P!nk lépett fel, illetve a szombat, amikor Macklemore és Ryan Lewis volt a fő attrakció a nagyszínpadon.

Sziget Fesztivál 2017 - Érkeznek a fesztiválozók (Fotó: MTI - Koszticsák Szilárd)

Kezdődik Európa egyik legnagyobb fesztiválja, a jubileumi Sziget Fesztivál

A mínusz egyedik nappal ma, augusztus 9-én megkezdődik a 25. Sziget fesztivál. A Dan Panaitescu Nagyszínpadon P!nk lesz a sztárfellépő, a Magic Mirror Sátorban pedig Somló Tamás emlékére tartanak zenés estet.

BKK, HÉV

A Sziget Fesztivál idején sűrűbben közlekedik a szentendrei HÉV

Sűrűbben és éjszakai is közlekedteti a szentendrei (H5-ös) HÉV-et a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Sziget fesztivál ideje alatt, augusztus 9 és 16 között.

Sziget Fesztivál, ArtZone

Sziget: A divat és az újrahasznosítás elve áll idén az ArtZone fókuszában

A divatot és a recycling látásmódot, az újrahasznosítás elvét helyezték a középpontba az ArtZone, a Sziget Fesztivál művészeti játszó- és alkotó terének szervezői az idén.

A Chainsmokers is szerepel az idei Sziget Fesztivál fellépői között – VIDEÓ

Az aktuális nemzetközi elektronikus-popzenei színtér egyik legsikeresebb szereplője, a Chainsmokers is színpadra lép az idei Sziget Fesztiválon.

P!nk lesz az idei Sziget Fesztivál mínusz egyedik napjának sztárja

Szépen kerekedik az idei Sziget programja, ezúttal tíz név került a már eddig is színes csoportba. P!nk mellett rapper-nagyágyú, pop-r’n’b díva, indie rock aktuális kedvencek és DJ-producer legenda is jön Budapestre.

A 2016-os fesztivál egy pillanata (Fotó: sziget.hu)

Sziget Fesztivál: PJ Harvey először jön Magyarországra

Első magyarországi koncertjét adja az idei Sziget fesztiválon PJ Harvey, az elmúlt két évtized egyik legfontosabb brit dalszerző-előadója. A szervezők több fellépőt is bejelentettek.

Látogatócsúcs: közel 500 ezren lehettek a Sziget Fesztiválon

Ismét megdőlt a Sziget Fesztivál látogatottsági csúcsa. A végleges adatok még nem állnak rendelkezésre, de Gerendai Károly főszervező kedd este az MTI-nek elmondta: több mint 490 ezren voltak a Szigeten egy hét alatt.

Rendőrség (Fotó: Wikipédia)

Drogot áruló pultost fogtak el a rendőrök a Szigeten

A rendezvény egyik szórakozóhelyének pultosaként drogot áruló nőt fogtak el a rendőrök a Sziget fesztiválon – közölte a rendőrség kedden a honlapján.

Sziget Fesztivál (Fotó: Sziget.hu - Varga Benedek)

Gyanús csomag miatt leállították a beléptetést a Sziget Fesztiválon – FRISSÍTVE

Ellenőrizetlen csomagot találtak a Sziget Fesztivál helyszínén, ezért egyelőre nem engedik be a látogatókat. A rendőrök nem találtak robbanóanyagot, vagy robbantásra alkalmas eszközt.