2019. január 18., péntek - Piroska

Címke: szépségverseny

Magyarország Szépe - Miss World Hungary 2018 (Fotó: MTI - Balogh Zoltán)

Vésztői lány lett Magyarország legszebbje

A vésztői Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna Televízió és a Duna World csatorna vasárnap este élőben sugározta. A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

Magyarország szépe 2018 (Fotó: MTI - Balogh Zoltán)

A karizma is számít – Napok múlva kiderül, ki lesz Magyarország szépe

Már csak néhány nap van hátra, és kiderül, ki a legszebb hazánkban. A Balatoni nyár pénteki műsorában a döntősöket látva biztosan kijelenthető, a felkészülés finisében tartó lányok szépsége miatt a zsűrinek igen nehéz dolga lesz.

Szeged Szépe 2017

Tizedik éve választják meg Szeged Szépét

A 15 és 25 év közötti lányok június 30-ig jelentkezhetnek, de csak százan indulhatnak a versenyen. Országosan és határon túlról egyaránt várják a jelentkezőket. A korona december 9-én kerül majd a 10. Szeged Szépe szépségkirálynő fejére.

Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt – GALÉRIA

A 20 éves lány egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett.

Magyarország Szépe – Miss World Hungary (Fotó: MTI - Kovács Tamás)

Vasárnap lesz a Miss World Hungary döntője

A 16 döntős lány négy különböző öltözékben lép majd színpadra. A bikinis kör mellett estélyi és nemzeti öltözetben is felvonulnak majd a lányok, valamint a vizes VB ihlette kreatív kör is lesz.

Bemutatták a Miss World Hungary jelöltjeit (Fotó: MTI - Kovács Tamás)

Ők a 2017-es Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntősei

Bemutatták Budapesten a Magyarország Szépe – Miss World Hungary jelöltjeit, akik közül a június 18-án megválasztott nyertes képviseli Magyarországot a Miss World decemberi világdöntőjén, Kínában.

Magyarország Szépe 2017 (Fotó: Facebook)

Magyarország Szépe 2017: megvan a húsz legszebb lány

Idén is több száz jelentkező közül választotta ki a szakmai zsűri azt a húsz lányt, akik lehetőséget kapnak, hogy részt vegyenek a májusi felkészítő táborban. Közülük 16 verseng majd a címért.

Miss Franciaország, azaz Iris Mittenaere lett Miss Universe 2016

A vasárnap 65. alkalommal megrendezésre került szépségversenyen Iris Mittenaere alig hitt a fülének, pedig valóban nem volt nála lenyűgözőbb szépség.

Gelencsér Tímea nyerte a Magyarország Szépe versenyt

A 22 éves Gelencsér Tímeát választották 2016 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli majd az országot a Miss World 2016 nemzetközi döntőjén Washingtonban decemberben.

Ők tizenhatan a legszebbek, de vajon ki lesz Magyarország szépe?

Döntött a zsűri, tizenhat versenyző mérkőzhet meg július 17-én a koronáért, a Miss World Hungary élő döntőjében, amelyet a Duna és a Duna World közszolgálati csatornák élőben közvetítenek.