2019. május 27., hétfő

Címke: Sopron

VOLT Fesztivál 2018 (Fotó: MTI - Nyikos Péter)

Több mint százötvenezren buliztak Sopronban

Öt nap alatt közel 152 ezren vettek részt a 26. Telekom VOLT Fesztiválon a soproni Lővér kempingben június 26. és 30. között, jövőre június 26. és 29. között rendezik a zenei fesztivált – tájékoztatták a szervezők vasárnap délután az MTI-t.

VOLT Fesztivál (Fotó: volt.hu)

A szervezők 150 ezer látogatót várnak a VOLT Fesztiválra

A június 26-től 30-ig, a soproni Lővér Kempingben megrendezésre kerülő 26. Telekom VOLT Fesztivál fő fellépői közé tartozik a Depeche Mode, az Iron Maiden, az Avenged Sevenfold, a Limp Bizkit, a Hurts és Steve Aoki.

VOLT Fesztivál (Fotó: YouTube.com)

Depeche Mode és Iron Maiden is lesz jövőre Sopronban

A két világhírű zenekar is fellép a jövő évi Telekom VOLT Fesztiválon Sopronban. Mellettük a Hurts és a Hollywood Undead koncertjét is bejelentették a szervezők, akik minden eddiginél nagyobb érdeklődésre számítanak.

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat: a Halott Pénz három kategóriában is nyert

Hétfőn este, a 25. Telekom VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján második alkalommal adták át a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös díját, amely a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő szereplőit hivatott elismerni.

Több mint 150 ezer embert várnak a jubileumi VOLT Fesztiválra

Ma, hétfőn tíz órakor nyitja meg kapuit a 25. Telekom VOLT fesztivál amelyre több mint százötvenezer vendéget várnak.

VOLT Fesztivál

Idén is lesz… mármint VOLT

Június 26-án a második Petőfi Zenei Díj átadó gálájával kezdődik a 25. Volt fesztivál, amelyre több mint 150 ezer vendéget várnak – hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján, ahol megnyílt a Volt Art Group képzőművészeti kiállítása.

Fatboy Slim lesz a Petőfi Zenei Díj külföldi sztárvendége

A világ egyik legnagyobb múltú DJ-legendája, Fatboy Slim június 26-án tér vissza a 25. Telekom VOLT Fesztiválra. Azok számára, akik ötnapos bérletet váltanak a jubileumi VOLT Fesztiválra, a nyitónap ajándék.

Rövid idő alatt elfogták a két huszonévest

A soproni rendőrök rövid idő alatt elfogták három helyi rablás bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két huszonéves férfit, akiket őrizetbe vettek.

Ma hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási felvételi ponthatárokat

Alap-, osztatlan képzések és felsőoktatási szakképzés esetén a felvételi összpontszámot, vagyis a rangsorolás alapjául szolgáló eredményt 400+100 pontos rendszerben számítják ki.

Idén is lesz PONT OTT PARTI Budapesten és vidéken

Ezúttal sem marad el a hivatalos ponthatárváró rendezvény Budapesten, de Cegléden, Szolnokon, Pécsen és Sopronban is várja az érdeklődőket a POP.

Újra megdőlt a látogatórekord a VOLT Fesztiválon – GALÉRIA

Június 28. és július 2. között 148 ezren buliztak a Lövér kempingben, a 24. Telekom VOLT Fesztiválon. A pénteki volt a leglátogatottabb nap, akkor 35 ezren voltak.

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat a VOLT Fesztivál 0. napján

Az idén először megrendezett Petőfi Zenei Díj hatalmas buli volt és sikeres televíziós produkcióként mutatkozott be a VOLT Fesztivál 0. napján, Sopronban.