2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Címke: rendőrség

Rendőrség (Fotó: Wikipédia)

Ennek sok értelme nem volt: ezrek maradtak net, telefon és TV nélkül miattuk

A miskolci rendőrök négy fiatalt gyanúsítanak azzal, hogy elloptak 80 méter optikai kábelt, ezzel 42 településen, közel ötezer háztartásban megszüntetve a telefon-, az Internet- és a televízió-szolgáltatást.

Rendőrség (Fotó: Wikipédia)

Kizuhant egy lány a második emeletről Zalaegerszegen, úgy tűnik, nem baleset miatt

Nyomozás indult Zalaegerszegen, miután egy társasház második emeleti erkélyéről az utcára zuhant és életveszélyesen megsérült egy 17 éves lány.

Rendőrség (Fotó: Wikipédia)

Gyerekre uszította a kutyáját egy nő Hajdúsámsonban

Megharapott egy kisfiút Hajdúsámsonban egy kutya, miután a gazdája kiengedte az utcára, mert zavarta őt a kerékpározó gyerekek hangoskodása – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Rendőrök tették emlékezetessé az ötéves kislány születésnapját (Fotó: Police.hu)

Rendőrök tették emlékezetessé az ötéves kislány születésnapját

A kislány édesanyja levélben fordult a Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársaihoz, amelyben leírta a kis ünnepelt leghőbb vágyát, aki egy rendőrautóval szeretett volna utazni.

Rendőrség (Fotó: Wikipédia)

Lakatlan házak betörői rendőrkézen

Két fiadi házba tört be egy helyi és egy kisbárapáti fiatal, akik kihallgatásuk alkalmával további betörés elkövetését is beismerték.

Szilveszter Budapesten (Fotó: MTI - Balogh Zoltán)

Akadtak gondok szilveszter éjjel

A mentőknek, a katasztrófavédelemnek, illetve a tűzoltóknak, valamint a rendőröknek is akadt dolguk az év utolsó éjjelén. Sokan ezúttal sem tudták, mi az elég alkoholból.

Megkezdődött a szilveszteri tűzijátékok árusítása (Fotó: MTI - Mohai Balázs)

Óvatosan a tűzijátékokkal! A petárdáknak nemcsak a használata, hanem birtoklása is tilos!

Pirotechnikai termék csak működési engedéllyel rendelkező nyílt árusítású üzletből, vagy forgalmazó raktárkészletéből, illetve engedéllyel rendelkező ideiglenes árusítóhelyről vásárolható!

A baleset helyszíne (Fotó: MTI - Vajda János)

Felborult egy autóbusz Mezőkövesdnél, két fiatal is életét vesztette

Az elsődleges adatok szerint három halálos áldozata van annak a buszbalesetnek, amely szombaton éjfél előtt történt az M3-as autópályán.

Rendőrség (Fotó: Wikipédia)

Dejtári ingatlanokból loptak, de hamar elfogták őket

Beazonosították és gyanúsítottként hallgatták ki a 18 éves fiatalt és fiatalkorú társát a balassagyarmati rendőrök, akiket összesen három, Dejtáron elkövetett lopással gyanúsítanak.

Rendőrség (Fotó: Wikipédia)

Albérlőtársát kínozta három fiatal Szegeden (16+)

A gyanú szerint válogatott módszerekkel kínozta a vele közös szegedi albérletben lakó fiút – két társával – egy fiatalkorú lány. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.