2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Címke: pályázat

100 szóban Budapest

Idén is várják a Budapestet száz szóban bemutató írásokat

Negyedszer hirdeti meg a Mindspace csapata a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtal együttműködve a „100 szóban Budapest” című pályázatot, amelyre mától várják a történeteket június 30-ig.

Középiskolás osztályoknak hirdetett videopályázatot a Diákhitel Központ

A felhívás célja, hogy még szorosabb közösséggé kovácsolja a fiatalokat a közös kisfilmkészítés, és a diákok gondolatokat fogalmazzanak meg, beszélgessenek a jövőjükről.

12 éves sportriportert keres a „Foci a Barátságért” program

Elindult a „Foci a Barátságért” nemzetközi társadalmi gyermekprogram ötödik évada, melynek riporteri pozíciójára Magyarországon pályázat útján jelentkezhetnek a focirajongó fiatalok.

Pénz7 – Magyarul a pénzügyekről: megvannak a győztes kifejezések

Megszületett a döntés a győztes kifejezésekről a Pénz7 nyitónapján meghirdetett névkereső pályázaton, szerdán a zsűri eredményt hirdetett az egyes kategóriákban.

„Energiakövetek” címmel hirdetnek pályázatot felsőoktatási hallgatók számára

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) pályázatára a felsőoktatási intézményekben természettudományos tárgyakat hallgató diákok jelentkezhetnek április 23-ig.

Diákújságíró

DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2017: március 15-ig pályázhatsz

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 27. alkalommal kiírt Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán bármelyik iskolatípus tanulói, szerkesztőségei indulhatnak.

Arany János

Arany-emlékév: az NKA a fiatalokat célozza meg

A fiatalokat szólítja meg a Nemzeti Kulturális Alap az Arany János 200 Emlékévre biztosított 50 millió forint címzett támogatással.

Rajzpályázat

Meserajzoló pályázat indul gyermekek számára

8-12 év közötti gyermekek számára hirdet meserajzoló pályázatot a Magyar Telekom, a BOOKR Kids, az Autistic Art Alapítvány és a Fenntarthatósági Média Klub.

Idén is pályázhatnak a nyelvet oktató tanárok és a 9-12. évfolyamos diákok az MMM Díjra

A pályázat célja, a magyarországi nyelvtanulás és minőségi nyelvoktatás támogatása. A pályázat beküldésének határideje: 2017. március 13.

Egyetemi hallgatóknak írt ki pályázatot az MNB a pénzügyi kultúra fejlesztésére

„Pénzügyek felsőfokon – Légy kreatív!” címmel pályázatot írt ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) négy közgazdasági felsőoktatási intézménnyel közösen egyetemi hallgatóknak.