2018. július 21., szombat - Dániel, Daniella

Címke: ösztöndíjprogram

Átadták a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjakat (Fotó: kormany.hu - Árvai Károly)

Átadták a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjakat

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára átadta a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjakat, amellyel 2015 óta több mint 1.800 fiatalt támogattak 850 millió forint értékben.

Földgömb, világ

Ezerötszázan kaphatnak idén Campus Mundi ösztöndíjat

Ebben a tanévben több mint egymilliárd forintból támogatják egyetemisták és főiskolások külföldi tapasztalatszerzését a Campus Mundi programban. A Tempus Közalapítvány tájékoztatása szerint ez 1500 fiatal nemzetközi tanulmányait és szakmai gyakorlatát teszi lehetővé.

Tanár

Ismét meghirdették a Klebelsberg-ösztöndíjat

A Klebelsberg Központ az idei tanévben is meghirdette a pedagógusi pálya választását ösztönző Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Programot, amelyre idén először a gyógypedagógus-képzésben részt vevők is jelentkezhetnek.

Május 26-ig lehet jelentkezni a Diákhitel Központ ösztöndíj pályázatára

Még tíz napig, azaz május 26-ig pályázhatnak azok a 40 év alatti, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezők, akiknek hatályos diákhitel szerződésük van és tanulmányi eredményük kiváló.

Százra bővül az Erasmus Mundus ösztöndíjas programjainak száma

Százra bővül az Erasmus Mundus ösztöndíjas programjainak száma

További mintegy 40 mesterképzési lehetőség kerül be az Erasmus Mundus mesterképzési programjai közé – közölte az EB oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportügyért felelős biztosa.

Újra meghirdeti ösztöndíjprogramját a Diákhitel Központ Zrt.

A tizennégy nyertes havi 70 ezer forintot kap a 2017/18-as tanévben, a jelentkezési határidő május 26. A Diákhitel Központ tavalyi pályázatára több mint ötszáz hallgató jelentkezett.

Ösztöndíjprogramot hirdetett a Diákhitel Központ

A juttatásra minden olyan aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemista, főiskolás jelentkezhet, aki hatályos diákhitel szerződéssel rendelkezik és megfelel a pályázati feltételeknek.

Közgazdasági kiválósági ösztöndíjprogramot indít az MNB

Százhatvanmillió forintos ösztöndíjprogramot indít a 2016/2017-es tanévben a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Egy évben több mint ötszáz gazdaságtudományi hallgató kaphat támogatást.

Hátrányos helyzetű fiatalok a média-ösztöndíjprogramban

Hat hátrányos helyzetű fiatal vesz részt az EMMI, az NKA és az MTVA közös, egy évig tartó ösztöndíjprogramján, amelynek során megismerkedhetnek a média világával.